Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Românii pot închiria iahturi și bărci în principalele țări turistice ale Europei

O agenție de turism online din România pune la dspoziție, pentru închiriere, ambarcațiuni de diverse tipuri, inclusiv iahturi, în principalele țări turistice ale Europei.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

19.08.2020 - 18:07

Cetățenii români au acces online pentru a închiria peste 14.000 de ambarcațiuni, inclusiv iahturi, în țări printre care se numără Grecia, Italia, Croația, Slovenia, Muntenegru, Turcia, Portugalia și Spania.

Noul program de închiriere, denumit Vola Boats, este un serviciu oferit în parteneriat cu Boataround - una dintre cele mai mari companii care închiriază iahturi și alte ambarcațiuni de toate dimensiunile.

Cea mai ieftină ambarcațiune de mici dimensiuni costă 1.500 de euro pentru o săptămână, iar chiria pentru cea mai scumpă ambarcațiune depășește 10.000 de euro pe săptămână.

Pentru vacanțe nautice, românii aleg mai ales Grecia și Croația.

Comentarii