Image: Shutterstock.

Romania, urmatorul centru tehnologic al Europei? Cum afecteaza acest lucru piata jocurilor online

Putina lume stie, insa Romania este una dintre ecnomiile cu cea mai rapida crestere din Europa. Capitala si marile orase sunt un “focar” pentru dezvoltarea firmelor de tehnologie.

Share

Rl online 0 comentarii

09.10.2020 - 13:01

Romania este cunoscuta deja de multi straini ca fiind tara cu cel mai rapid internet. Acest lucru este un atu, deoarece astfel s-a pregatit terenul pentru cresterea si dezvoltarea companiilor de tehnologie moderna, iar acest lucru a fost remarcat si de industria de cazino live.

Antreprenorii, precum si firmele de tehnologie infiintate in prezent, au numeroase oportunitati in Romania, daca sunt in cautarea unui centru tehnologic. A devenit deja o locatie preferata pentru start-up-uri, mai ales ca in ultimii ani finantarile pentru start-upuri au crescut.

Cand vine vorba despre succesul firmelor de tehnologie, indiferent de domeniul de activitate, infrastructura de retele este cruciala. Romania are o conectivitate super-rapida la internet, un criteriu caruia companiile tehnologice ii acorda prioritate.

In plus, accentul care se pune in educatie pe domeniul stiintei si tehnologiei este un alt factor care ajuta la proiectarea Romaniei ca centru tehnologic al Europei, mai ales ca detinem o forta de munca foarte calificata in domeniul tehnologiei.

Capitala este astazi unul dintre cele mai importante centre pentru companii de tehnologie, datorita educatiei, infrastructurii si a pietei de consum. Cu toate acestea, alte orase mari precum Cluj, Brasov si Timisoara gazduiesc numeroase companii si startup-uri in domeniul tehnologiei. Un plus il constituie si costul scazut al vietii, ceea ce inseamna profit mai mare pentru companii. Tocmai de aceea multi jucatori globali, printre care site-uri de pariuri sau cazinouri online, au deschis firme sau filiale in Romania, datorita oportunitatilor pe care tara le ofera.

Romanii sunt pasionati de tehnologie si petrec mult timp in fata calculatorului sau a telefonului. Nici nu este de mirare ca multi dintre acestia asteapta an de an lasarea de noi produse pentru a fi in pas cu tehnologia.

Companiile de gaming, it si cazino online profita din plin de acest lucru pentru a le oferi romanilor ceea ce isi doresc. De la console de jocuri si pana la jocuri de realitate virtuala, romanii consuma tot ce este nou in materie de tehnologie.

Nici nu este de mirare ca, in aceste conditii, comportamentul romanilor s-a schimbat. Daca inainte petreceau mai mult din timpul liber pentru a se intalni cu prietenii sau pentru escapade in aer liber, acum prefera sa stea in casa pentru a se bucura de aparatura din dotare. De aceea cazinourile s-au orientat catre zona online. Pentru a le oferi oamenilor posibilitatea de a putea juca din confortul propriei locuinte, iar acest lucru a prins rapid la public.

In anul 1993 Guvernul a adoptat Legea privind impozitarea institutiilor de jocuri de noroc. Insa, abia in 2003 Guvernul a dezvoltat o schema pentru a atrage investitii straine din partea caselor de pariuri sau cazinourilor online. Cu toate acestea, trebuie sa va asigurati intotdeauna ca acel cazino are o licenta romaneasca.

Astfel, incepand din 2003, odata cu dezvoltarea tehnologiei au aparut tot mai multe cazinouri online. Iar cererea romanilor pentru astfel de jocuri crestere de la an la an, datorita faptului ca este mult mai usor sa poti intra, la orice ora, pe o aplicatie de cazino online sau pe un site, chiar de pe mobil, tableta sau laptop, decat sa mergi intr-un cazino clasic.

Tehnologia din spatele unui Live Cazino

Te intrebi ce este un Live Cazino si cum functioneaza? Cazinourile sunt o forma relativ noua de jocuri de noroc online. Acestea simuleaza perfect actiunea care are loc intr-un cazino real, insa totul este transpus in online. Cu toate acestea, un jucator poate plasa un pariu din confortul casei sale. Un avantaj al acestor cazinouri il constituie faptul ca jucatorii pot beneficia de un procent mai bun de recuperare in comparatie cu alte tipuri de jocuri de cazino.

In timp ce unele persoane sustin ca in cazinourile reale recuperarea banilor este mai buna, altii sustin ca in cele online se intampla acest lucru. Cu toate acestea, statisticile arata ca, in general, atat cazinourile clasice cat si cele online au aproape aceleasi procente de recuperare al banilor alocati.

In spatele cazinourilor live, atat de populare in intreaga lume, stau software-uri create de lideri in industria jocurilor, precum Playtech, Amaya Gaming, Microgaming si multi altii.

In cazul unui Live Cazino jocurile sunt rulate in timp real de un dealer uman, iar jucatorii pot participa la joc printr-o consola de pe computerul lor. In cazul in care au intrebari sau au nevoie de asistenta, acestia pot folosi chatul live disponibil in joc.

Un astfel de cazino dispune, de obicei, de un cameraman, crupieri si un manager de tehnologie informationala. Prin urmare, totul este similar cu experienta dintr-un cazino clasic.

Comentarii