23.9 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăLifestyleRomânia - Ungaria, încă 500 de bilete disponibile online

România – Ungaria, încă 500 de bilete disponibile online

FRF a scos la vânzare încă 500 de bilete, care vor fi comercializate tot online. Acestea sunt retururi în urma procesului de vânzare a tichetelor pe site-ul biletefrf.ro. La meciul România – Ungaria sunt așteptați peste 45.000 suporteri.

"În urma procesului de vânzare online, aproximativ 500 de bilete au fost returnate, astfel că acestea au redevenit disponibile pe biletefrf.ro", anunţă FRF pe site-ul propriu.

"Federația Română de Fotbal le mulțumește suporterilor echipei naționale pentru atașamentul arătat înaintea unui meci foarte important, cum este cel cu Ungaria, din grupa de calificare la Campionatul European din 2016. Vă așteptăm să vă susțineți favoriții într-un mod exemplar, printr-o atmosferă superbă pe Arena Națională", se mai arată pe site-ul forului românesc.

România urmează să întâlnească Ungaria, pe Arena Națională, de la ora 19.00, în cea de a doua etapă a Grupei F, din preliminariile Euro 2016.

Cele mai citite

Congres USR: Partidul își alege astăzi un nou Birou Național și candidatul la alegerile prezidențiale

USR îşi alege astăzi noua conducere a partidului, dar şi candidatul la prezidenţiale. Delegații USR se reunesc, la București, pentru Congersul partidului unde își vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă