17.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăLifestyleReghecampf, numit în funcția de antrenor la Al Hilal

Reghecampf, numit în funcția de antrenor la Al Hilal

Laurențiu Reghecampf, alături de care Steaua a câștigat titlul cu numărul 25, a fost numit în funcția de antrenor principal la formația Al Hilal, din Arabia Saudită.

Gruparea arabă anunță pe contul de Twitter că Reghecampf a semnat un contract pe două sezoane. De asemeni, Al Hilal a anunţat rezilierea contractului lui Sami Abdullah Al-Jaber, care se afla la echipă din 27 mai 2013. Suma vehiculată privind salariul pe care îl va avea este de 2,5 milioane euro anual, plus alte bonusuri în funcție de performanțe.

Numirea lui Reghecampf la Al Hilal a stârnit nemulțumirea mai multor suporteri ai echipei arabe, care îl cereau în continuare în funcție pe Al-Jaber.

Laurenţiu Reghecampf a antrenat echipa Steaua în ultimele două sezoane și a reușit să câștige de două ori campionatul și să o ducă pe Steaua până în finala Cupei României 2014, pierdută în fața Astrei Giurgiu. Reghecampf, în vârstă de 38 de ani, a mai antrenat formaţiile Gloria Bistriţa, Universitatea Craiova, FC Snagov şi Concordia Chiajna.

Al Hilal este vicecampioana Arabiei Saudite, încheind sezonul la două puncte de campioana Al Nasr. Echipa a câştigat campionatul de 13 ani, de şase ori Cupa Regelui, dar şi de două ori Liga Campionilor Asiei.

În acest sezon, Al Hilal este calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, urmând să-şi afle adversara în urma tragerii la sorţi care va avea loc miercuri.

Cele mai citite

Doi pensionari români, prinși de vameși pe aeroportul din Munchen cu bijuterii de 650.000 de euro

Doi pensionari români au fost prinși cu bijuterii de 650.000 de euro pe Aeroportul din Munchen. Vameșii au observat, inițial, un ceas de lux...

VIDEO Elena Lasconi și-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale: „În 2024 putem termina ce am început în 1989“

Elena Lasconi şi-a depus, marţi, candidatura la alegerile prezidenţiale, la Biroul Electoral Central. Președinta USR a declarat că îi reprezintă pe românii care se simt trădați...

Când își va depune Marcel Ciolacu candidatura la alegerile prezidențiale

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a anunţat faptul că, joi, 3 octombrie, Marcel Ciolacu își va depune candidatura la președinție. Semnăturile necesare pentru candidatura la alegerile...
Ultima oră
Pe aceeași temă