Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Reducerile, care salvează o vară ploioasă, vin de la LEMS

Un concediu la mare ruinat de ploi poate fi salvat de o vizită la magazinele LEMS. Câteva elemente de mobilier pentru bucătărie, living, hol, pot readuce zâmbetul și sub cele mai încruntate frunți.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.07.2018 - 16:24

Reducerile de până 50% la produsele LEMS pot însenina o vară plină de nori, chiar şi pentru cei care au rămas acasă din cauza prognozelor meteo. Cu atât mai mult, având un surplus pe partea...financiară.

Canapeaua și fotoliile Noto, cu reclinere, comode şi elegante, contribuie din plin la  binevenita relaxare de după… concediu.

Piesa de rezistență este dormitorul Box de la LEMS în culori foarte vii. Bucuria somnului este la fel de mare după o zi de plajă sau după una de muncă.

Șifonierul Box, foarte bine compartimentat satisface toate cerințele și gusturile, reușind să fie prima opțiune atât pentru cei care țin extrem de mult la ordine și curățenie, cât și pentru  persoanele mai puțin ordonate, dar care vor să păstreze aparențele.

Bucătăria Gazelle nu este destinată exclusiv doamnelor și domnișoarelor, ci întregii familii. Dragostea și liniștea trec prin stomac, tot de acolo vine și o parte din energia necesară pentru orice activitate.

Cumpărăturile care salvează vara se găsesc doar în magazinele LEMS. Luna iulie este pe sfârșite, dar în august vă puteți bucura de cumpărături.

Comentarii

loading...