19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestylePregătește-te de surprize și promoții de la Belher! Când începe campania Black...

Pregătește-te de surprize și promoții de la Belher! Când începe campania Black Friday?

 

Mult așteptata lună noiembrie când magazinele aplică reduceri semnificative a sosit, iar Black Friday, vine de data aceasta cu și mai multe surprize. Belher  doreste să înceapă timpuriu campania de reduceri (un eveniment destul de rar) și spre marea bucurie a doritoarelor aplică reduceri la o vastă gamă de produse. Începând cu 15 noiembrie și până în data de 22 a aceleiași luni, promoțiile vor fi active.

Reduceri de până la 50%!

Black Friday aduce de regulă reduceri grozave, dar Belher va oferi cele mai mari reduceri de până acum. Campania își propune să delecteze doritoarele și purtătoarele de extensii cu prețuri senzaționale ce devin un motiv în plus pentru achizițiile făcute. În cadrul paginii www.blackfriday.belher.ro poţi afla când aceste reduceri vor fi active şi o mică selecţie a reducerilor oferite, pentru ca tu să te poţi pregăti din timp.

Calitatea produselor rămâne aceeași. Belher este magazin specializat pe nișa de extensii de păr și peruci. Comercializează sute de modele de peruci, sute de tipuri de extensii de păr ce se potrivesc oricărei femei, inclusiv modele glamour, potrivite pentru şcenă sau alte reprezentații artistice.

Perucile Belher la reducere!

Perucile pot fi realizate cu fibră specială, care imită foarte bine părul natural, perucile sintetice, cele colorate sau din păr natural. Pentru fiecare categorie există și doritoare desigur.

Perucile din fibră sintetică sunt purtate îndeosebi de cele care doresc o schimbare majoră de look, dar temporară, sunt ideale pentru shootinguri, show-uri etc. Cele din fibră specială se pot coafa, dar folosind aparate la maxim 180 de grade. Au un aspect total natural, prin modul în care sunt distribuite firele. Pe spate și pe laterale sunt trese deschise ce permit ca scalpul să fie bine ventilat, iar purtătoarea să se simtă confortabil.

Perucile din păr natural vor fi și ele reduse. Acestea sunt preferate mai ales de către cele care doresc să remedieze un aspect imperfect al părului natural, pentru cele care au nevoie de înlocuire a podoabei capilare, cu probleme medicale care au determinat căderea masivă sau totală a părului.

Cu lungimi ale firelor de păr de la 35 la 60 de cm în funcție de tipologia sa, perucile de la Belher sunt pre-coafate și vor avea un aspect impecabil, imediat după aplicare.

Avantajul achiziției făcute de Black Friday? Toate categoriile de peruci vor avea prețuri reduse, lucru ce nu prea se ȋntamplă la Belher.

Extensii de păr

Extensiile de păr sunt o metodă perfectă pentru a avea parte de păr sănătos, mătăsos, mai lung și mai bogat. Orice femeie visează la asta. Întreținerea lui nu este ușoară desigur. Dar extensiile de păr fac ca totul să pară mai ușor, cu puțin efort.

Datorită variatelor sisteme de prindere și deci a diversității de tipuri de extensii de păr Belher poate oferi o soluție pentru oricine – extensii aplicate acasă, fără ajutor specializat sunt cele clip on, cele cu efect de lungă durată sunt cele cusute, tape on, cu micro sau nano ring și cer ajutorul tehnicienilor experimentați pentru montaj.

Indiferent de preferinţe, trebuie să ştiţi că majoritatea tipurilor de extensii de păr de la Belher vor fi reduse pe perioada campaniei de Black Friday.

Cozi

Pentru doritoarele de pony tail, o coafură atât de ușor de realizat, însă de mare impact doar dacă vorbim de o lungime impresionantă a părului, coada de păr de la Belher este o achiziție necesară. Această gamă de produse este de asemenea încadrată în lista de reduceri în perioada 15-22 noiembrie.

Aparate de coafat și alte accesorii

Întreținerea părului, atât a celui natural, cât și a extensiilor sau perucilor, implică nevoia unor accesorii și aparate de coafat. Sunt recomandate cele profesionale, care nu ard firele de păr, nu le degradează, ci protejează și păstrează luciul natural.

Belher este cunoscut și pentru această gamă de produse pe care le pune la dispoziție. Pe durata campaniei Black Friday ce va avea loc în luna noiembrie aparatele de coafat și alte accesorii de păr vor fi reduse de asemenea. Este ocazia perfectă pentru a achiziţiona un aparat de coafat profesional la un preţ foarte scăzut.

Consultă lista integrală de produse, în cadrul paginii special dedicată acestei campanii, www.blackfriday.belher.ro și bucură-te de prețuri promoționale! Nu uita că Belher are și un beauty bar unde se pot presta servicii specifice de salon și unde tehnicieni specializați te pot consilia despre ce tipuri de extensii sau peruci să alegi, în funcție de forma feţei, de tipul de păr și alte preferințe. Inspiră-te și din galeria clientelor Belher, pentru a opta pentru un look de vedetă. Black Friday 2019 la Belher se anunță unic, cu promoții mai bogate ca niciodată!

Cele mai citite

O fetiță s-a născut cu două forme de cancer

O fetiță s-a născut cu mai multe pete mov pe corp, iar în timp s-au dovedit a fi două forme de cancer. Amelia Topas, acum...

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...

METEO. Mai multe județe afectate de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben pentru intensificări ale vântului, valabilă în următoarele ore, pentru nouă județe și Municipiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă