19.9 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăLifestylePeste 500 jandarmi și 200 polițiști, mobilizați pentru Steaua - Oțelul, din...

Peste 500 jandarmi și 200 polițiști, mobilizați pentru Steaua – Oțelul, din ultima etapă

Meciul în care Steaua va sărbători câștigarea celui de-al doilea titlu consecutiv, respectiv celui cu numărul 25, va mobiliza în zona Arenei Naționale și pe străzile adiacente peste 500 de jandarmi şi 200 de poliţişti. Steaua va întâlni oțelul Galați în ultima etapă a acestui sezon, în această seară, de la 20.00.

Peste 200 de poliţişti bucureşteni vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră, conform Mediafax.

FC Steaua a anunţat, pe site-ul oficial, că ultimul meci al sezonului, de marţi, în care elevii lui Laurenţiu Reghecampf vor întâlni pe teren propriu formaţia Oţelul Galaţi, va fi urmat de un spectacol grandios ce va include numere artistice, dar şi un show de lumini şi lasere.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

"FC Steaua Bucureşti anunţă că partida cu Oţelul Galaţi, contand pentru ultima etapa a Ligii 1, va fi urmată de o festivitate grandioasă de premiere a Campionilor României! Astfel, din spectacolul oferit suporterilor vor face parte câteva numere artistice, precum şi un spectacol de lumini şi lasere grandios, demn de o echipă campioană premiată pe cel mai mare stadion din România", se arată pe site-ul steauafc.com.

Partida Steaua – Oţelul Galaţi, din cadrul etapei a XXXIV-a a Ligii I, se va disputa, de la ora 20.00, pe Arena Naţională.

Cele mai citite

Eminem urmează să devină bunic

Joi, 3 octombrie, Eminem, în vârstă de 51 de ani, a lansat un videoclip emoționant pentru piesa sa „Temporary”, care prezintă zeci de filmări...

Liverpool are o nouă țintă! Cu cine vrea să îl înlocuiască pe Salah

Liverpool se pregătește pentru o posibilă despărțire de Mohamed Salah, iar șefii clubului au început căutările pentru un înlocuitor de seamă. Conform publicației Mundo Deportivo,...

Deficit bugetar de 10 miliarde lei în august 2024, acoperit din datorii: Veniturile cresc cu doar 4%

Guvernul României a încasat 44,2 miliarde de lei în luna august 2024 din taxe precum TVA, contribuții sociale și impozite pe venit și profit,...
Ultima oră
Pe aceeași temă