5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleParfumul Sauvage - lux, rafinament și intensitate

Parfumul Sauvage – lux, rafinament și intensitate

Casă de modă franceză, fondată pe 8 octombrie 1946 de legendarul designer Christian Dior,  a cunoscut un succes remarcabil, încă de la începutul activității sale.

În prezent, marca cu renume mondial, produce haine, pantofi, accesorii, bijuterii, cosmetice și parfumuri. Compania are aproximativ 56 de mii de angajați și face parte din holdingul LVMH (Louis Vuitton-Moet Hennessy). Pe lângă toate acestea, brandul de lux este membru de onoare al Sindicatului Parizian de înaltă modă cu sediul la Paris.

În anul 1941 marca și-a deschis propriul magazin de parfumuri, care ulterior s-a transformat într-o afacere de mare amploare numită “Christian Dior Perfume”.

În tot demersul istoriei sale, compania a lucrat exclusiv în beneficiul femeilor, creând neobosit colecții de îmbrăcăminte, linii cosmetice  și parfumuri de lux. Iar în anul 2006, producția de produse cosmetice și parfumuri pentru bărbați a cunoscut o evoluție impresionantă. Aroma lansată la începutul anului 2015 a ingeniosului parfumier François Demachy – Dior Sauvage , diferă radical de toate parfumurile anterioare cu același nume.  Caracterul dinamic al parfumului a fost creat în special pentru personalitățile active și rebele.  Vârful piramidei aromate ia amploare cu acorduri intense de piper Sichuan.   În notele inimii pulsează accente revigorante de bergamotă, iar baza fascinează cu tonuri delicate de ambrozie.

Noua reinterpretare foarte concentrată a parfumului Sauvage,  combină prospețimea extremă și notele orientale calde, ce cuceresc încă de la prima pulverizare. François Demachy, parfumierul-creator al lui Dior, a fost inspirat de farmecul cerului înstelat în sălbăticie, când aerul este umplut cu parfumul lemnului, care trosnește în foc.

Acesta afirmă “Sauvage dezvăluie o complexitate maximă de arome. Este o compoziție incredibil de bogată, cu nuanțe delicate, care reflectă misterul nopții și intensitatea rugului nocturn. Când am creat noua compoziție, mi-am imaginat  o combinație perfectă formată din prospețimea revigorantă a naturii și căldura suavă a notelor orientale profunde. ” 

De peste 10 ani, compania Dior a colaborat cu plantațiile din Sri Lanka, care furnizează lemn de santal de o calitate excepțională și o aromă bogată. Procesul de creștere a acestor plante nu este deloc ușor.  Uneori vârsta copacilor ajunge la 100 de ani, iar înălțimea lor este mai mare de 12 metri! Acest lucru oferă lemnului de santal un miros puternic și intens, reprezentativ compoziției Sauvage.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă