22.4 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleO nouă activitate creativă a devenit un trend - picturi pe numere...

O nouă activitate creativă a devenit un trend – picturi pe numere de la Pictorul Fericit

Concret, chiar dacă nu sunteți pictori cu talent înnăscut sau nu aveți talent în a concepe de la zero un tablou, puteți picta ceea ce în final va fi un tablou perfect. Secretul constă în pânza de canvas ce este gata schițată și numerotată.

Ce este pictura pe numere

O pictura pe numere stârnește interes întocmai pentru cum este gândit proiectul. Face parte din așa zisul tip de activitate DIY, adică ceea ce americanii numesc do it yourself. Dacă doriți să aveți în casă un tablou pictat de mâinile proprii, aceasta este șansa.

Pânză de canvas are gata schițat un model și este numerotată. Fiecare număr corespunde unei culori, astfel încât utilizatorul știe unde trebuie să aplice fiecare ton de culoare. Pentru a fi și mai practic, tot ce presupune pictarea vine în set complet. Cei de la Pictorul  Fericit, furnizor de astfel de produse, din Suceava, numește kit de pictură, un set complet de pânză canvas – ce poate avea și șasiu inclus la unele modele -, plus set de pensoane și culorile necesare.

Pictura pe numere este un alt gen de distracție. Deși este o muncă statică, un proiect ce implică atenție și răbdare, îndemânare de ce nu, se poate spune că exersați astfel de abilități atunci când pictați. Culorile au o calitate atât de bună, încât vă permit să aplicați fin în contur, nu se usucă încât să crape pe pânză și veți putea duce la bun sfârșit pictura chiar și luni mai târziu, fără probleme că aspectul pe pânză va fi afectat de trecerea timpului.

Picturi pe numere de la Pictorul Fericit

În România, picturile pe numere au început să fie din ce în ce mai cunoscute datorită unui furnizor, Pictorul Fericit. A inaugurat la finele anului trecut primul și singurul showroom dedicat acestor tipuri de produse, cu peste 200 de modele de picturi, dintre care 35 sunt pentru copii: cu natură, peisaje, orașe, flori, animale printre altele. Temele pot fi dintre cele mai diverse.

Picturi pe numere vandute de Pictorul Fericit regăsiți în cadrul paginii oficiale cu același nume. Eshop-ul este varianta simplă de a descoperi un univers al picturilor pe care orice amator le poate crea. Însă pentru cei din Suceava locația fizică poate fi vizitată, acolo unde sunt întâmpinați curioșii și doritorii de a înțelege mai întâi de toate ce este pictura pe numere și de a alege, cu timiditatea specifică unui începător, un tablou.

O idee excelență de cadou, o activitate creativă, un altfel de timp petrecut departe de ecrane este ceea ce vă promite o astfel de pictură. Veți înțelege cel mai bine abia după o experiență proprie. Stocul generos de produse poate fi accesat aici: pictorulfericit.ro, iar noutățile sunt anunțate și în social media, pe conturile de Facebook sau/și Instagram.

Sub deviza „Plăcerea de a picta” sunteți provocați să descoperiți aici o altă dimensiune a picturii.  

Cele mai citite

Cluj: Spălare de bani și trafic de droguri. Procurorii DIICOT au reținut 12 persoane

Procurorii DIICOT au reținut 12 persoane în urma unei investigații referitoare la constituirea unui grup infracțional specializat în trafic de droguri și spălare de...

One United Properties își umflă artificial profitul vânzând apartamentele către firmele pe care le deține. Implicat este și un bogătaș elvețian

Victor Căpitanu și Andrei Liviu Diaconescu susțin că profitul dezvoltatorului pe care îl dețin, One United Properties, va fi de 525 milioane de...

Rusia – Ucraina, ziua 787: Peste 1.700 de localnici, nevoiți să se refugieze din Harkov

Ofensiva terestră rusă din regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei a determinat evacuarea a 1775 de locuitori, a comunicat ast[zi în mediile sociale guvernatorul regiunii,...
Ultima oră
Pe aceeași temă