11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleNetflix anunță distribuția pentru The Witcher: Blood Origin

Netflix anunță distribuția pentru The Witcher: Blood Origin

Descrierea personajului Éile: Éile, o războinică de elită binecuvântată cu vocea unei zeițe, și-a părăsit clanul și poziția de gardian al Reginei pentru a-și urma inima în a fi un muzician nomad. O mare răfuială pe continent o forțează să se întoarcă pe calea sabiei în căutarea răzbunării și răscumpărării.
 

Sinopsis: Într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea lumii The Witcher, Blood Origin va spune o poveste pierdută în timp – despre originea primului Witcher, precum și despre evenimentele care conduc către „conjucția sferelor”, atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor se contopesc pentru a deveni una singură.
Blood Origin va avea șase părți și este o serie limitată live-action și un prequel al serialului Netflix The Witcher.

 

Declan de Barra este producător executiv și Showrunner, iar Lauren Schmidt Hissrich este producător executiv.
Andrzej Sapkowski va avea rolul de consultant creativ al serialului. Jason Brown și Sean Daniel de la Hivemind, alături de Tomek Baginski și Jarek Sawko de la Platige Films vor fi, de asemenea, producători executivi.
 

Despre Jodie Turner-Smith:

Actrița britanică Jodie Turner-Smith este una dintre cele mai căutate actrițe din zilele noastre. Cel mai recent proiect în care a jucat este Queen & Slim, scris de Lena Waithe și regizat de Melina Matsoukas. Turner-Smith joacă alături de Daniel Kaluuya în rolul ‘Queen’.

Turner-Smith mai poate fi văzută în After Yang de la A24, alături de Colin Farrell, precum și în Without Remorse de la Amazon, alături de Michael B. Jordan. Ambele filme vor fi lansate în 2021. Turner-Smith va interpreta și rolul „Anne Boleyn” într-o mini-serie în trei părți pentru postul de televiziune Channel 5 din Marea Britanie.

Printre creditele suplimentare se numără seria Netflix Nightflyers bazată pe romanul lui George R.R. Martin, seria Cinemax Jett alături de Carla Gugino, The Newness, The Last Ship de la TNT, Mad Dogs pentru Amazon și True Blood de la HBO. Turner are o varietate de roluri în producții independente, inclusiv filmul lui Nicolas Winding Refn, The Neon Demon.

Link pentru imagine: aici

Despre Netflix:

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 204 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă