9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleModa cumpărăturilor online: Femeile fac cumpărăturile altfel decât bărbații?

Moda cumpărăturilor online: Femeile fac cumpărăturile altfel decât bărbații?

Într-o lume în care fiecare își dorește să-și caute identitatea proprie, întrebarea care se găsește în centrul preocupărilor femeilor este: Ce să fac ca să fiu iubită și fericită? Femeile își doresc să se descopere și să fie iubite și admirate. Ele nu pierd nimic în materie de tendințe în modă și peste 50% dintre ele își fac cumpărăturile online. Statisticile arată că tot mai multe femei din România apreciază shopping-ul online datorită avantajelor pe care le are.

În lunile de vară și nu numai, femeile navighează pe site-urile online pentru a face cât mai multe cumpărături. Pentru ele orice produs vestimentar care le stă bine le îmbunătățește starea interioară și le face să se relaxeze. Cele mai preferate produse achiziționate online sunt hainele, accesoriile și produsele cosmetice. Accentul se pune mai mult pe calitate decât pe preț.

Femeile simt, gândesc și chiar fac cumpărăturile altfel decât bărbații

Statisticile arată că femeile petrec mai mult timp la cumpărături decât bărbații și sunt mai cheltuitoare decât ei. Ele sunt în stare să se plimbe ore în șir prin magazinele cu articole vestimentare, pentru a selecta cu mare atenție hainele preferate.  

Bărbații nu sunt pasionați de cumpărături, ei își doresc în schimb să ducă o viață cât mai bună. Câteva studii arată însă că ei sunt pasionați de modă, adoră să aibă stil și să fie bine îmbrăcați. La cumpărături ei cer opinia iubitei când își aleg garderoba. Pentru majoritatea dintre ei este importantă părerea femeii de lângă ei.

Femeile preferă să cheltuie bani pe produsele de îngrijirea frumuseții, pe îmbrăcăminte și produsele pentru copii. Bărbații preferă achizițiile de plăcere, pentru distracții, mașini, echipamentele de agrement, gadget-urile și instrumentele de comunicare.

Bărbații țin foarte mult la imaginea lor și de aceea au tendința de a cumpăra haine de brand, create de designeri, care au o calitate superioară și o durabilitate bună în timp. Femeile cumpără mai multe haine decât bărbații și vizitează în mod frecvent site-urile comerciale, blogurile, site-urile de modă, magazinele online cu îmbrăcăminte și accesorii.

Avantajele oferite de shopping-ul online

Prin câteva click-uri femeile pot observa o întreagă gamă de produse și pot cumpăra ce le interesează online. Acesta este un mod simplu de a economisi timp și de a face cumpărături într-un mod confortabil de acasă. Nu este deloc plăcut să mergi o după-amiază întreagă prin magazine și să constați că nu ai găsit ce doreai.

Magazinele online sunt deschise 24 de ore din 24, ceea ce este important pentru femeile care sunt foarte ocupate. Ele pot accesa site-urile la orice oră din zi și din noapte și pot comanda articolele preferate simplu și rapid.

Prin comerțul virtual femeile pot comanda produse deosebite, de firmă, din țară și din străinătate. Acestea sunt livrate prin curierat rapid, direct acasă. Există multe motoare de căutare prin care se oferă oferte excelente de pe site-urile care comercializează produse online. În plus, pe rețelele sociale apar pagini ale unor magazine online unde sunt prezentate informații cu mare impact asupra utilizatorilor în vederea luării deciziei de a cumpăra.

Unele magazine folosesc varianta plății anticipate, altele au posibilitatea de a plăti coletul la livrare. În cazul în care produsele sunt refuzate din cauza unor defecte, ele se pot schimba, ori se pot refuza și returna banii. În plus există și agenții de vânzare la distanță care pot fi în contact direct cu clienții. Ei oferă informații despre produse și actualizează baza de date. Site-urile magazinelor online sunt monitorizate, iar baza lor de date este mereu actualizată.

Femeile pasionate de modă, pot cumpăra accesorii în trend de pe myown.ro unde pot găsi o gamă variată de genți și poșete damă, rucsacuri, portofele și mănuși elegante. Ele au avantajul că pot face cumpărături oricând, nu sunt condiționate de programul magazinului, iar livrarea produselor este gratuită. Pot plăti coletul prin card, ordin de plată (transfer bancar) sau la livrare.

Femeile care vor să afle totul despre tendințe în materie de accesorii, pot urmări informațiile de pe www.myown.ro unde sunt prezentate colecții noi și oferte exclusiviste. Myown este magazinul perfect pentru vară, în domeniul accesoriilor.

Femeile care au acces la o rețea de Internet pot naviga oricând pe astfel de site-uri și pot face orice fel de cumpărături  doresc, online.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă