13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleMisterul monoliților continuă

Misterul monoliților continuă

După ce la sfârșitul anului trecut întreaga lume vorbea despre monoliții misterioși apăruți peste noapte mai întâi în Utah, SUA, apoi și în România, obiectele enigmatice revin.

De data aceasta, este vorba despre 3 astfel de monoliți care au apărut peste noapte în București. Aceștia par a fi amplasați strategic, unul dintre ei găsindu-se chiar în varful unui deal din parc.

Misterul este cu atât mai greu de descifrat de data aceasta, având în vedere că monoliții apăruți acum sunt inscripționați și cu o serie de simboluri. La o primă vedere, simbolurile de pe noii monoliți par a fi fără legătură între ele, însă oamenii sunt convinși că ele transmit un mesaj.

“Partea bună este că acum avem ceva de care să ne legăm în încercarea de a descifra cine și de ce ne-a transmis acești monoliți. Partea mai puțin bună e că nu avem un punct de referință clar, o situație precedentă care să ne servească drept cheie, să-i spunem, prin care să interpretăm aceste mesaje. Încă nu știm dacă sunt în legătura cu evenimentele religioase de la această data, dar inscriptiile parcă sunt din alta zonă. Nu pot sa vă spun chiar acum o concluzie” a declarat George, jogger din parc.

Pentru cei care vor să vadă misterioșii monoliți cu ochii lor și să încerce să descifreze mesajele inscripționate pe ei, aceștia se găsesc în Parcul IOR din București.

Cele mai citite

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...

Zgonea (ANCOM): Sectorul de poştă şi curierat ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro

Sectorul de poştă şi curierat este în plină dezvoltare şi ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro în...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...
Ultima oră
Pe aceeași temă