13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleMeghan și Harry șochează! Primele declarații din interviul cu Oprah Winfrey

Meghan și Harry șochează! Primele declarații din interviul cu Oprah Winfrey

Chiar dacă filmulețul durează doar 30 de minute, apar deja o serie de declarații care în aceste momente fac înconjurul lumii. Mai mult  decât atât ne putem da seama că acest interviu ar putea isca un război între cuplu și familia regală britanică. 

„Ai fost tăcută sau ai fost forțată să taci?”, e prima întrebare pe care Oprah Winfrey i-o adresează lui Meghan Markle în clip – de remarcat este faptul că fosta Ducesă de Sussex nu vorbește deloc pe parcursul teaser-ului. „Vreau doar să fie clar pentru toată lumea că nu discutăm nimic în afara limitelor”, adaugă celebra gazdă a emisiunii.

În alt moment, Winfrey pare să răspundă unei afirmații făcute de Markle – „aproape imposibil de supraviețuit, sună ca și cum ai cedat la un moment dat.”

Ulterior își face apariția și Harry, care a povestit despre îngrijorările pe care le-a simțit pentru soția sa. Acesta a adus-o în discuție și ăe regretata sa mamă, prințesa Diana:

 „Cea mai mare îngrijorare a mea a fost ca istoria să nu se repete”, mărturisește Harry. „Sunt pur și simplu ușurat și fericit că pot sta aici vorbind cu tine alături de soția mea pentru că mi-e greu să-mi imaginez cum ar fi fost pentru ea să treacă de una singură prin toate astea cu mulți ani în urmă. […] Ne-a fost incredibil de greu amândurora dar măcar ne-am avut unul pe celălalt.”

 

Interviul va fi transmis de CBS și va dura 2 ore. Conform celor de la CBS, interviul va debuta doar cu Meghan Markle și ulterior se va alătura discuției și prințul Harry.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă