Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Masajul erotic și modul în care îi pune pe cei interesați în prim plan

O linie subțire se țese între ce înseamnă cu adevărat masajul erotic și maniera în care publicul român îl percepe. Nu puține sunt acele persoane care îl asociază cu vulgaritatea, iar acest lucru se întâmplă întocmai din lipsă de cunoaștere în cauză.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.12.2019 - 15:41

O linie subțire se țese între ce înseamnă cu adevărat masajul erotic și maniera în care publicul român îl percepe. Nu puține sunt acele persoane care îl asociază cu vulgaritatea, iar acest lucru se întâmplă întocmai din lipsă de cunoaștere în cauză.

Masajul erotic este o artă, o artă a frumosului în care se îmbină atmosfera tandră cu dorințele beneficiarilor. Totuși, acest tip de masaj are la bază tainele celui clasic, însă cu o mică notă de erotism, notă care face diferența între clasic și erotic dus la nivel de artă.

Masajul erotic se adresează doar bărbaților?

Puțini sunt cei care știu că masajul erotic este o artă dedicată atât bărbaților, cât și femeilor. De exemplu, Artemis Masaj oferă servicii și pentru cupluri. Acum, în preajma sărbătorilor, acest serviciu reprezintă cadoul perfect pentru cuplurile care vor să încerce ceva nou, ceva inedit, un masaj simțit altfel.

Totodată, în cadrul saloanelor de masaj erotic, tot bărbații rămân cei aflați în lumina reflectoarelor. Tipurile de masaj erotic disponibile îi vizează în mod direct. De exemplu, la Salonul Artemis, cu sediul în București, bărbații au la dispoziție o gama vastă de servicii din care pot alege.

Totul începe de la masajul topless, cel nud și se termină cu masajul erotic la hotel – o altă locație, un alt mediu propice pentru a pune în scenă alte fantezii ascunse.

Salonul Artemis – locul în care masajul erotic este transpus la nivel de artă

După cum s-a spus și anterior, masajul erotic este o artă în adevăratul sens al cuvântului. În cadrul unei astfel de ședințe se împletesc armonios dorințele celui interesat cu ceea ce maseuza a pregătit deja, dar și cu cadrul tandru, incitant.

Pentru ca totul să se desfășoare peste așteptări, cei care își doresc să aibă parte de o ședință de masaj erotic trebuie să lase emoțiile la ușă. Masajul erotic este dedicat acelor bărbați care îl văd întocmai că pe o artă, celor ce vor să domine și să fie dominați la rândul lor. Emoțiile sunt doar distructive într-un astfel de cadru – sunt barierele care îl împiedică pe cel aflat în centrul atenției să îi poată împărtăși maseuzei toate fanteziile ascunse.

Comunicarea – de baza și în cazul masajului erotic

Comunicarea este, dacă se poate spune așa, motorul oricărui serviciu, iar acest lucru s-a dovedit și în cadrul saloanelor de masaj erotic. Cei ce nu au mai avut vreodată parte de o ședință de masaj erotic, o ședința în care dorințele le sunt puse pe primul plan, este normal să aibă unele rețineri în ceea ce privește împărtășirea fanteziilor.

De exemplu, maseuzele de la Artemis sunt alese întocmai pentru bunele abilități de comunicare, dar și pentru frumusețea lor aparte. Astfel, ele vor ști mereu cum să înceapă o conversație, cum să dea contur poveștii care se va consuma în următoarele momente doar de la prima interacțiune cu cel interesat. Cunoașterea reciprocă este cea care dă startul desfășurării acțiunii pe care beneficiarul o așteaptă.

Pentru și mai multe detalii, cei interesați își pot rezerva pe masaj-club.ro propriul moment de plăcere.

Comentarii