21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleMasa extensibila iti ofera posibilitatea de a petrece timp alaturi de familie...

Masa extensibila iti ofera posibilitatea de a petrece timp alaturi de familie si prieteni

Masa este un articol de mobilier care nu trebuie sa lipseasca din nici o locuinta pentru ca aceasta este utilizata pentru servirea preparatelor culinare, cafelei, bauturilor racoritoare, jucarea unor jocuri de socializare, etc. Prezenta in bucatarie sau in living masa este un articol de mobilier indispensabil. Pentru ca aceasta sa nu ocupe foarte mult spatiu dar si pentru a putea sta cat mai multe persoane la masa este necesara utilizarea unei mese extensibile. Aceasta poate fi achizitionata de la orice producator de piese de mobilier. Pentru a o putea achizitiona pe cea care raspunde cat mai bine nevoilor avute trebuie sa tii cont de anumite aspecte.

Sfaturi de care trebuie sa tii cont pentru a putea achizitiona o masa extensibila special conceputa pentru nevoile avute

Exista o varietate atat de mare de modele de mese extensibile incat achizitionarea acesteia poate da ceva batai de cap. Pentru a nu pierde foarte mult timp cu achizitionarea acesteia dar si pentru a o putea achizitiona pe cea mai potrivita trebuie respectate urmatoarele sfaturi:

–          Stabileste locul in care aceasta urmeaza sa fie amplasata. O masa extensibila realizata pentru a putea fi utilizata in bucatarie nu poate fi utilizata in living pentru ca nu are design-ul necesar si pentru ca nu are dimensiunile potrivite. Si reciproca este valabila.

–          Masoara cu exactiate care sunt dimensiunile locului in care urmeaza sa fie amplasata masa extensibila. Pe langa faptul ca aceasta trebuie sa se potriveasca cu dimensiunile locului in care va fi utilizata este necesar ca locul ramas sa permita ca cei prezenti la masa sa se simta cat mai comozi.

–          Alege forma pe care vrei sa o aiba. Asa cum am mentionat deja, exista o varietate mare de modele de mese extensibile ceea ce inseamna ca exista mai multe tipuri de modele. Alege modelul care se potriveste cel mai bine cu design-ul incaperii si care ofera cel mai ridicat grad de utilitate.

–          Stabileste care este numarul de persoane alaturi de care vrei sa stai la masa. Acesta este cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont pentru a putea achizitiona masa extensibila utila.

–          Materialul din care este realizata masa trebuie sa fie de calitate premium. Tinand cont de acest aspect pot fi achizitionate mese extensibile realizate din sticla, lemn, ceramica, diverse tipuri de pal, etc.

Rovere mobili este producatorul care comercializeaza cele mai premium mese extensibile

Dupa o activitate de peste 20 de ani in domeniul producerii pieselor de mobilier, Rovere Mobili este furnizorul de mobilier care trebuie apelat ori de cate ori doresti achizitionarea unei piese de mobilier premium. Materialele de cea mai buna calitate, experienta celor care lucreaza la producerea pieselor de mobilier, design-ul inovator si inspirat din eleganta italiana sunt doar cateva dintre motivele care fac ca acest producator de mobila sa fie alegerea ideala pentru persoanele care doresc achizitionarea unui mobilier rezistent, util, elegant si care se incadreaza cat mai bine in design-ul locuintei. Pentru a afla cat mai multe informatii despre beneficiile oferite de catre mobilierul realizat de catre cei de la Rovere Mobili intra in contact cu specialistii care lucreaza in cadrul acestei firme. De asemenea, poti accesa si site-ul pentru a putea vizualiza oferta cu care acestia isi intampina clientii.

Cele mai citite

BEC a respins candidaturile Partidului Diaspora Unită și a independentului Paul Octavian Jurma

Biroul Electoral Central(BEC) a respins, marţi, lista candidaturilor propuse de Partidul Diaspora Unită la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul...

SUA va ajuta prudent Ucraina și Israelul

Noile proiecte de ajutor american pentru Ucraina şi Israel, anunţate luni de şeful republican al Camerei Reprezentanţilor, vor fi utile celor două ţări, a...

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...
Ultima oră
Pe aceeași temă