10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleMaria Sharapova a spus „da”

Maria Sharapova a spus „da”

Cuplul a făcut anunțul cel mare pe Instagram. „Ți-am spus «Da» din ziua când ne-am cunoscut. Acesta a fost micul nostru secret, nu-i așa?”, a fost postarea cu care Sharapova și-a uimit cei 4,1 milioane de fani.

La rândul lui, Alexander Gilkes, proprietar al casei de licitații online „Paddle 8”, a ținut să posteze un mesaj pe contul personal. „Mulțumesc că m-ai făcut un bărbat foarte, foarte fericit. Privesc înainte spre o viață întreagă în care să te iubesc și în care să învăț de la tine”, a scris acesta.

În trecut, Maria a mai fost logodită cu baschetbalistul sloven Sasha Vujacic, dar cei doi s-au despărțit cu puțin timp înainte de nuntă. Alexander, cel care este iubitul Mariei Sharapova din 2018, a fost căsătorit între 2012 și 2017 cu creatoarea de modă Misha Nonoo.

Recent, „MaSha” a scos din buzunar 8,6 milioane de dolari pentru a-și achiziționa un ranch în Summerland, o stațiune exclusivistă din Santa Barbara.

Măcinată de accidentări, Sharapova și-a luat adio de la tenis în luna februarie a acestui an. Fosta rivală a Simonei Halep a lăsat în spate o carieră fabuloasă, cu nu mai puțin de 36 de titluri cucerite, dintre care 5 de Grand Slam.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...
Ultima oră
Pe aceeași temă