Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: ciao.ro

Maria Ciobanu, pensie jignitor de mică

După o viață petrecută pe scenă, îndrăgita interpreta de muzică populară, Maria Ciobanu primește o pensie de-a dreptul rușinoasă din partea statului român, motiv pentru care s-a văzut nevoită să își reia cariera întreruptă în urmă cu câțiva ani, pe fondul problemelor de sănătate

Share

Catinca Giosanu 0 comentarii

Actualizat: 24.10.2019 - 22:27

Stabilită în Statele Unite ale Americii împreună cu fiica sa, Camelia, doamna muzicii populare românești are parte, însă, de venituri suplimentare care îi permit să ducă o viață cel puțin decentă, în condițiile în care a reușit să obțină cetățenie americană.

Maria Ciobanu primește 1.000 de dolari pe lună de la statul american

Mai concret, întrucât este cetățean american, marea noastră interpretă de muzică populară încasează din partea statului american o pensie lunară de 1.000 de dolari pe lună, facilitate de care nu au parte foarte mulți dintre artiștii de seamă ai României, fie că vorbim despre cântăreți, actori, pictori, sculptori, sau dansatori. În această situație se află și Maria Dragomiroiu, care, cu lacrimi în ochi, a dezvăluit suma infimă pe care o primește din partea statului român, drept răsplată pentru întreaga carieră.

 Ce pensie are Maria Ciobanu după o viață pe scenă

„Am ieşit la pensie de o lună şi după 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?!”, a declarat cunoscuta solistă în urmă cu ceva timp, potrivit fanatik.ro.

Maria Ciobanu vrea să se întoarcă în România

Chiar dacă trăiește de ani buni în Statele Unite ale Americii, Mariei Ciobanu îi zboară gândul tot la meleagurile patriei noastre. Ajunsă la venerabila vârstă de 81 de ani, cea supranumită „Privighetoarea României” este hotărâtă să se întoarcă în țară.

Comentarii