Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marcello Fonte primeşte premiul de interpretare masculină pentru rolul din "Dogman"

ctorul italian Marcello Fonte a obţinut premiul pentru interpretare masculină, sâmbătă, pentru rolul său din "Dogman", regizat de compatriotul său Matteo Garrone, în care deţine rolul unui expert în toaletarea câinilor care alunecă treptat spre violenţă, relatează AFP.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 19.05.2018 - 21:50

Actorul italian Marcello Fonte a obţinut premiul pentru interpretare masculină, sâmbătă, pentru rolul său din "Dogman", regizat de compatriotul său Matteo Garrone, în care deţine rolul unui expert în toaletarea câinilor care alunecă treptat spre violenţă, relatează AFP.

"Acasă, când ploua şi închideam ochii, aveam impresia că aud aplauze. Acum, aplauzele sunteţi voi. Sunt la mine, familia mea este cinema-ul, sunteţi voi, este Cannes-ul", a declarat actorul calabrez după ce şi-a primit premiul de la cântăreaţa burundeză Khadja Nin, una dintre membrele juriului, venită pe scenă alături de Roberto Benigni, laureat al Premiului juriului la Cannes în 1998 cu filmul "La vita e bella".

 

Comentarii

loading...