13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleMagia sarbatorilor: 10 idei de cadouri cu buget restrans!

Magia sarbatorilor: 10 idei de cadouri cu buget restrans!

Perioada sarbatorilor de iarna este in principal despre bucuria de a primi si darui cadouri, dar si experiente unice si de neuitat, momente inedite petrecute alaturi de cei dragi. In aceasta perioada oricine ar trebui sa incerce sa fie mai bun, sa aibe sufletul deschis, sa impartaseasca si emane bucurie si buna dispozitie.

Ai o familie numeroasa si iti doresti sa ii surprinzi pe toti cu cadouri inedite, pe placul lor insa bugetul este unul limitat?

Descopera 10 idei de cadouri pe care sa le cumperi sau confectionezi cu bani putini!

  • Pentru mama/sora/prietene

Partea feminina este in general mult mai usor de „cadorisit” , intrucat femeile sau fetele pot fi impresionate de o multime de lucruri, fie din sfera vestimentara, a accesoriilor sau a elementelor de decor cu tematica de Craciun. Iata cateva idei de cadouri pentru prietena, mama sau sora ta!

1. Incaltaminte de sezon sau o pereche de pantofi clasici. La loc de cinste, in dulapul fiecarei femei stau articolele de incaltaminte si, oricat de multe ar avea, tot si-ar mai dori cel putin o pereche pe care acestea o considera ideala si care le lipseste. Din acest motiv, un cadou inspirat pentru doamnele din viata ta in reprezinta o pereche de pantofi, fie de sezon, fie de ocazie. Accesand link-ul urmator the5thelement.ro poti gasi diverse modele la preturi destul de avantajoase, pe care sa le daruiesti cu drag unei prezente de sex feminin importante din viata ta. In mod cert, acest dar va fi foarte apreciat!
2. Un set cu fular, manusi si fes. O alta idee inspirata ar fi sa ii cumperi un set cu lucruri utile pentru sezonul rece. Alege o culoare si un model care sa se potriveasca cu personalitatea persoanei careia i se adreseaza cadoul si ofera-i o iarna calduroasa si confortabila din acest punct de vedere.
3. Decoratiuni cu tematica. Mai ales daca persoana respectiva este pasionata de aceasta sfera a designului de interior, ai putea sa ii cumperi sau chiar sa ii confectionezi anumite elemente de decor care sa transmita bucuria Craciunului si a sarbatorilor de iarna.

  • Pentru tata/frate/prieten

In aceesi masura, si partea masculina ar trebui sa se bucure de sentimentul minunat generat de primirea unui cadou. Daca ideile te ocolesc, iata cateva sugestii care ar putea sa iti fie de folos!

4. Un accesoriu. Si barbatii sunt fascinatii de accesorii si de eleganta pe care acestea o transmit. Asadar daca barbatul sau barbatii din viata ta sunt persoane elegante si impartasesc aceasta pasiune, acesta poate fi cadoul potrivit pentru ei. Fie ca este vorba de butoni pentru camasa, o tabachera, o curea sau un alt accesoriu, in mod singur domnul din viata ta se va bucura nespus sa primeasca in dar acest mic detaliu, dar extrem de semnificativ si personalizat.

5. Bilete la un meci. Nu este niciun secret faptul ca barbatii sunt pasionati de fotbal, asadar daca vrei sa il surprinzi, biletele la un meci al echipei sale preferate ar putea constitui o varianta ideala pentru cadou.

6. Un produs tehnic/ gadget. La fel de cunoscuta este si pasiunea barbatilor pentru tot ceea ce inseamna tehnologie, asadar un gadget sau o trusa de ustensile pe care sa o foloseasca la nevoie poate reprezenta, de asemenea, o alta idee de cadou ideal pentru Craciun.

 

  • Idei de cadouri unisex (sau pentru persoane pe care nu le cunosti prea bine)
    Atunci cand trebuie sa faci unui cadou unui om pe care nu-l cunosti in detaliu, lucrurile s-ar putea sa se complice. Fie ca este vorba de un membru al familiei prin alianta, cu care nu ai apucat inca sa relationezi atat de bine, fie ca este vorba de un coleg de serviciu, acestea variante s-ar putea sa iti ofera cateva alternative in plus:

7. Un cos cu bunatati de Craciun – ideal pentru a face impresie buna, dar destul de generalist incat sa nu atingi nicio coarda sau latura sensibila.

8. Un obiect practic pe care sa il foloseasca in casa – incearca sa pastrezi lucrurile in sfera generalitatii.

9. Un set de cani cu tematica de Craciun  – sa fim seriosi, nu prea exista persoane care sa nu indrageasca aceste obiecte!

10.  Jurnal sau ghid de calatorii

Acestea sunt cele 10 idei de cadouri pe care le poti face persoanelor din viata ta, in functie de natura relatiei dintre voi. Optiunile tale care sunt?

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă