13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleMacaulay Culkin, actorul din „Singur acasă”, a devenit tătic!

Macaulay Culkin, actorul din „Singur acasă”, a devenit tătic!

Un cuplu care este discret atât în apariții, cât și în declarații, Macaulay Culkin și Brenda Song au anunțat că au devenit părinți la începutul lui aprilie.

Partenera actorului a născut pe 5 aprilie, la o clinică din Los Angeles. Brenda Song, actriță la rândul ei, a dat naștere unui băiețel care a primit numele Dakota. Numele ales are o semnificație aparte pentru Macaulay. Este prenumele pe care l-a purtat sora actorului, care a murit într-un accident de mașină în 2008. Deși nu a fost persoană publică, aceasta era extrem de mândră de fratele ei și l-a susținut întodeauna.

Publicația americană Esquire a fost cea care a anunțat știrea în exclusivitate, reușind să obțină din partea cuplului și o declarație:

„Suntem bucuroși”, au spus Brenda și Macaulay despre nașterea fiului lor.

Culkin, în vârstă de 40 de ani, și Song, în vârstă de 33 de ani, s-au cunoscut în Thailanda pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Changeland”. Au fost prima oară surprinși împreună de paparazzi în iulie 2017, luând cina un restaurant italian, din Los Angeles. Luna următoare, Song a postat o fotografie de grup pe Instagram în care a pozat alături de Culkin.

Cuplul a preferat întotdeauna discreția și evită să se afișeze împreună chiar și pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, cei doi plănuiesc de ceva vreme să formeze o familie. Într-un interviu acordat în 2018, Culkin a vorbit despre intențiile sale de a întemeia o familie cu Brenda Song în timpul unei discuții în cadrul podcast-ului The Joe Rogan Experience, spunând, la vremea respectivă, că vrea să „facă niște bebeluși”. Și Brenda Song a vorbit despre actor într-un interviu explicând cu ce a atras-o: „Oamenii nu își dau seama cât de incredibil de amabil, loial, dulce și inteligent este”, a spus Song. „Știe cine este, și este 100% în regulă cu asta. Și pentru mine este o calitate incredibil de sexy”.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă