17.5 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăLifestyleLIBREX devine singura librarie online din Romania ce ofera transport gratuit la...

LIBREX devine singura librarie online din Romania ce ofera transport gratuit la orice comanda

Asa ca tot ce putem face este sa ne petrecem timpul intr-un mod calitativ. Este perioada ideala sa investesti in tine, in dezvoltarea ta si in sanatatea ta. Incepe sa mananci mai sanatos, cu toate ca poate ai vrea doar sa rontai non-stop intre mese, din cauza stresului. Fa miscare in casa: sunt sute de exercitii pe care le poti face si care nu necesita echipament sau accesorii. Urmareste serialele preferate si cel mai important, citeste! Cititul relaxeaza si este o buna modalitate de petrecere a timpului. Poti comanda carti online de la Librex, una dintre librariile care a ales sa continue activitatea in aceasta perioada dificila. Atat echipa Librex, dar si curierii si-au luat toate masurile de siguranta pentru ca tu sa primesti cartile in cea mai buna stare si sa nu existe riscul de a te imbolnavi. In cazul in care nu stii ce sa mai citesti, iti propunem o lectura ce a schimbat vietile a milioane de oameni: cartea Conversatii cu Dumnezeu, de Neale Donald Walsch. Este ideala pentru a fi citita in perioada aceasta, cand toti avem intrebari care par ca nu au raspunsuri.

Iar daca iti doresti sa alungi stresul din perioada aceasta intr-un mod distractiv, iti propunem sa colorezi! Da, ai citit bine: coloreaza. In cazul in care nu stiai deja, exista carti de colorat special realizate pentru adulti. Acestea au rolul de a calma si de a stimula imaginatia. Nu te gandi ca vei colora aceleasi desene destinate copiilor. Nu! Sunt desene foarte complexe, la care poti lucra ore intregi. Iar simpla activitate de a colora si de a te concentra asupra detaliilor iti va permite sa te detasezi de tot ce se intampla.

 

Si pentru ca sunt atat de eficiente, in perioada aceasta, au crescut semnificativ vanzarile la cartile de colorat pentru adulti. Desi multe persoane sunt sceptice la inceput, este suficient sa priveasca o alta persoana cand coloreaza sau chiar sa coloreze personal cateva minute si ,,dependenta” este asigurata. Este o activitate foarte relaxanta si care chiar stimuleaza creierul. In loc sa asculti stirile care prezinta doar partile negative ale situatiei, mai bine coloreaza si iti garantam ca vei avea mult mai mult de castigat perioada aceasta.

 

Cu siguranta te intrebi de unde poti achizitiona carti de colorat pentru adulti in perioada aceasta. Noi iti recomandam sa alegi Librex.ro, singura librarie online din Romania ce ofera transport gratuit la orice comanda, indiferent de valoarea acesteia. Astfel, daca iti doresti o singura carte de colorat, vei plati doar pretul ei si nimic in plus. Nu-i asa ca suna tentant? Iar daca nu stii ce sa alegi, iti prezentam in continuare doua carti de colorat ce ne-au atras atentia in mod deosebit!

Daca vrei sa te relaxezi si sa intri intr-o lume abstracta, iti recomandam Liniste sufleteasca. Carte de colorat pentru adulti. Aceasta contine in special desene florale si imagini abstracte ce te vor ajuta sa te linistesti in perioada aceasta atat de stresanta.

Iar daca vrei sa nu iti pierzi motivatia si sa ramai la fel de determinat in a realiza lucruri marete, iti recomandam Un ocean de iubire. Carte de colorat motivationala pentru adulti. Este o carte special realizata pentru a relaxa, dar si pentru a te stimula sa ramai alert, astfel incat sa realizezi tot ce ti-ai propus!

Speram sa alegi si tu carti de colorat si nu doar pentru perioada aceasta. Creaza-ti un obicei din a te relaxa cateva minute pe zi si cu siguranta vei observa cum ti se schimba starea de spirit in bine!

 

Si nu uita ca pe Librex.ro, gasesti cartile de care ai nevoie in perioada aceasta, indiferent daca este vorba despre dezvoltare personala, carti de specialitate, beletristica, istorie, carti de bucate, carti pentru copii sau carti de colorat!

 

 

Cele mai citite

Fostul avocat al lui Trump a depus mărturie în procesul cu Stormy Daniels

Michael Cohen, fostul avocat al lui Donald Trump, a compărut luni în calitate de martor-cheie la procesul fostului preşedinte al SUA pentru plăţi ascunse...

Ceremonia de finalizare a studiilor: Tradiții și simboluri ale maturității academice

Momentul absolvirii marchează o etapă definitorie în viața oricărui student, fiind punctul culminant al anilor de studiu și dedicare. Este ziua în care tradiția...

Construirea unui loc de parcare la Brașov costă 20.000 de euro, anunță primarul

Construirea unui singur loc de parcare etajat, în Brașov, costă 20.000 de euro, a anunțat primarul municipiului, Allen Coliban. Primarul municipiului Brașov s-a referit la...
Ultima oră
Pe aceeași temă