Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liber la distracție, liber la vacanță: chartere spre Grecia cu asigurare inclusă

Din 5 iulie se turează motoarele charterelor spre plajele însorite ale Greciei. Toate pachetele vândute de Cocktail Holidays au inclusă asigurarea de călătorie și asigurarea storno.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 23.06.2020 - 13:54

Vacanța perfectă pe primitoarele plaje ale Greciei este mai aproape din 5 iulie, data anunțată de turoperatorul Cocktail Holidays pentru reluarea charterelor verii după ce autoritățile elene au ridicat restricțiile de călătorie impuse de pandemie în încercarea de a spirjini turismul, principala sursă de venit bugetară.

Grecia se află pe lista verde stabilită de Guvern în rândul țărilor pentru care la revenire nu este obligatorie izolarea timp de 14 zile ori carantina iar turiștii au pregătite pachete ce includ asigurările de călătorie și storno la prețuri ce încep de la 329 euro/persoană pentru pachete cu avion și toate taxele incluse.

„Înainte de pandemie, charterele pentru luna iunie erau pline, aveam chiar și liste de așteptare. Acum însă, suntem la jumătate din volumul normal de chartere. Avem reduceri foarte mari, spre exemplu, pe Santorini, unde operăm singurul charter de pe piață, avem oferte de 60% la cazare, în luna iulie, tariful fiind de 519 euro/pers cu toate taxele incluse. Vrem să menționăm, așa cum au anunțat și autoritățile din Grecia, în cazul nefericit în care s-ar îmbolnăvi de Covid-19, turiștii beneficiază de asigurare și vor fi tratați pe cheltuiala statului grec.”, spune Dan Goicea, CEO Cocktail Holidays.

Charterele către Turcia sunt încă în stand by, în prezent, turiștii care doresc sa călătorească în această țară fiind nevoiți să stea în carantină la întoarcerea în România.

“Avem multe întrebări din partea turiștilor, care sunt foarte dornici să meargă în Turcia. Așadar așteptăm cu nerăbdare să putem reîncepe operarea și sperăm să putem face acest lucru în a doua parte a lunii iulie. Păstrăm constant legătura cu partenerii turci și nu numai, și pentru a ne anunța și turiștii am pregătit pe blogul nostru, în secțiunea Călătorii pe timp de COVID-19, interviuri cu reprezentanții oficiali ai tuturor Oficiilor de Turism din cele mai importante destinații din portofoliul nostru. Urmează să adăugam articolele despre situația din Egipt, Emiratele Arabe Unite sau Franța, dar și interviuri cu reprezentanți ai companiilor aeriene sau hoteluri. Totul pentru a ne informa corect turiștii”, anunță Maria Goicea, Manager Marketing Cocktail Holidays.

De la începerea pandemiei și până în prezent, aproximativ 60% dintre turiștii care au fost nevoiți să amâne plecarea și-au reprogramat vacanța fie anul acesta, mai târziu, fie anul viitor. “Este prima dată când avem rezervări atât de multe cu un an înainte pentru sezonul estival. În 2020, cea mai mare parte a sezonului estival este pierdută, însă, ca și turoperatori, încercăm să recuperăm cu destinații care au un sezon mai extins, precum Egipt sau Emiratele Arabe Unite”, spun cei de la Coktail Holidays.

Comentarii