14.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăLifestyleKim Kardashian descrie bărbatul pe care ar vrea să îl întâlnească: "Aș...

Kim Kardashian descrie bărbatul pe care ar vrea să îl întâlnească: “Aș vrea să fie un om de știință”

Kim Kardashian a apărut miercuri în emisiunea “The Late Late Show With James Corden”, unde a vorbit despre planurile sale viitoare în privința relațiilor după despărțirea de Pete Davidson, luna trecută.

“Îți aranjează prietenii întâlniri? Cauți aplicație de întâlniri, gen Tinder? Cum își găsește Kim alesul?, a întrebat-o Corden, potrivit CNN.

“Nu prea m-am gândit la asta, pentru că pur și simplu, nu caut. Vreau doar să mă relaxez momentan. Cred că am nevoie de ceva timp pentru mine și să mă concentrez, să termin școala, toate astea. Dar simt că trebuie să fac ceva, cum ar fi să merg în diferite locur. Poate, cum ar fi, un spital și să întâlnesc un doctor. O firmă de avocatură”, a spus Kardashian.

Ea a adăugat că își dorește ca următorul ei iubit să fie inteligent.

“Aș vrea să fie un om de știință, cercetător în neuroștiințe, biochimist, doctor sau avocat”, a spus Kardashian.

Corden a fost de acord, spunându-i: “Îmi place cum gândești”.

“Așa că, dacă vom vedea vreodată fotografii de la paparazzi de genul <Kim Kardashian văzută la NASA>, vom spune: Ahhhh, și-a găsit pe cine trebuie>”, a glumit Corden.

După ce a divorțat de Kanye West, Kardashian a continuat să se întâlnească cu Davidson. S-au despărțit după nouă luni împreună.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

De la Expoziția Dali, la spiritul “vitraliului în 8”

În toiul unui Florar (cum i se mai zice popular lunii mai), am uitat să ne bucurăm ochii și să ne fericim sufletul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă