28.4 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

Kim Kardashian și Kanye West, decizie importantă în mijlocul procesului de divorț. Ce au hotărât

Kim Kardashian a plecat vineri noapte spre San Francisco pentru a se întâlni cu Kanye  și cu cei patru copii ai lor, potrivit celor de la Page Six. Aceștia au hotărât să lase orgoliile deoparte și să își răsfețe copiii cu o scurtă vacanță, în formulă completă, ca în vremurile bune/ 

Cuplul și cei patru copii au luat micul dejun sâmbătă dimineață înainte de a se îndrepta către Muzeul de Artă Asiatică înainte de a fi deschis publicului.

„Se înțeleg de minune și a fost prima lor ieșire publică împreună ca o familie, reconfirmând că se află în relații bune când vine vorba de creșterea copiilor și de importanța lor”, a declarat pentru Page Six o sursă din San Francisco.

După scurta excursie, West a zburat la Las Vegas, unde a găzduit o petrecere  pentru noul său album, în timp ce Kardashian s-a întors la Los Angeles cu copiii.

San Francisco este locul unde West a cerut-o de soție pe Kardashian în octombrie 2013. Cei doi s-au căsătorit în Florența, Italia, în mai 2014.

În luna ianuare a acestui an, Kim a depus actele de divorț și încearcă de atunci să aibă o relație amiabilă de dragul copiiilor pe care îi au împreună. 

 

Ultima oră
Pe aceeași temă