13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleJucariile sexuale iti demonstreaza ce inseamna cu adevarat placerea sexuala!

Jucariile sexuale iti demonstreaza ce inseamna cu adevarat placerea sexuala!

Activitatea sexuala nu trebuie sa mai fie privita drept activitatea prin care doi oameni se reproduc ci trebuie sa fie privita ca o activitate care ofera placeri si satisfactii la nivel mental si sufleteste. De asemenea, activitatea sexuala este activitatea cu ajutorul careia te poti bucura de o stare de sanatate cat mai buna deoarece sexul ofera foarte multe beneficii din punct de vedere al sanatatii.

O viata sanatoasa presupune si o viata sexuala activa

Pentru a putea spune ca avem o viata sanatoasa trebuie sa fim foarte atenti la toate aspectele vietii pentru ca aceasta este compusa din multe aspecte. Stilul alimentar, sedentarismul, nivelul stresului sau calitatea vietii sexuale sunt cateva dintre aspectele pe care trebuie sa le avem in vedere in momentul in care ne raportam la calitatea vietii noastre. In cazul in care unul dintre aspectele care compun viata noastra este afectat atunci calitatea vietii scade. Avand in vedere beneficiile pe care le ofera, sexul este activitatea care joaca un rol foarte important in viata fiecarei persoane. Cel mai important beneficiu pe care il ofera activitatea sexuala este faptul ca ne putem reproduce insa, acesta nu este singurul beneficiu pe care il ofera. Principalele motive pentru care trebuie sa acordam o atentie deosebita activitatii sexuale sunt urmatoarele:

– Reduce nivelul stresului si al anxietatii. Este cunoscut faptul ca traim intr-o societate care ne face sa fim din ce in ce mai stresati si anxiosi, fapt ce are urmari negative asupra starii noastre de sanatate. Sexul este una dintre activitatile cele mai eficiente in combaterea stresului si anxietatii. Este dovedit stiintific ca imbratisarile si atingerile din timpul actului sexual elibereaza in corp hormonul care este responsabil de starea de bine.

– Intareste sistemul imunitar prin producerea unei cantitati mai mari de anticorpi. Pentru a putea avea o viata sanatoasa este necesar sa avem un sistem imunitar foarte bun. Acesta poate fi intretinut prin respectarea unui stil alimentar sanatos, foarte multa activitate fizica, odihna dar si printr-o activitate sexuala intensa. Specialistii au dovedit faptul ca persoanele care au o viata sexuala activa au un nivel ridicat de anticorpi, fapt care ii ajuta sa se imbolnaveasca cat mai putin posibil.

– Diminueaza nivelul durerilor. In timpul activitatii sexuale dar si in timpul orgasmului sunt eliberati in organism mai multe tipuri de hormoni, unul dintre acestia fiind responsabil de calmarea durerilor si oferirea unei stari de bine. Asadar, atunci cand ne doare capul sau o alta zona a corpului, o partida de sex sau stimularea sexuala ne poate ajuta sa scapam de durerea care ne deranjeaza. Sau, macar respectiva durere va scadea in intensitate in cazul in care aceasta nu va disparea complet.

– Probleme cu calitatea somnului? Sexul este rezolvarea acestei probleme! In timpul activitatii sexuale este eliberat hormonul numit prolactina, hormon responsabil cu imbunatatirea calitatii somnului. Dupa o activitate sexuala intensa pana si persoanele care sufera de insomnie vor dormi foarte bine.

– Contribuie la prevenirea aparitiei cancerului de prostata. O activitate sexuala constanta reduce foarte mult sansele de aparitie a cancerului de prostata, acesta fiind unul dintre tipurile de cancer cel mai des intalnit la barbati.

– Mentine nivelul de estrogen si testosteron intr-un echilibru perfect ceea ce face ca starea de sanatate generala sa fie cat mai buna.

Jucariile sexuale imbunatatesc calitatea activitatii sexuale!

Oricat de buna, intensa si placuta ar fi activitatea sexuala, tot timpul este loc de mai bine. Pentru a imbunatati calitatea vietii sexuale nu este nevoie de depunerea unui efort foarte mare sau de incercarea diferitelor pozitii sexuale sau fantezii sexuale ci, este necesara utilizarea unor jucarii sexuale. Aparute de foarte mult timp pe piata din tara noastra cat mai ales pe pietele din strainatate, jucariile sexuale sunt instrumente foarte importante in activitatea sexuala. Acestea ajuta considerabil la imbunatatirea calitatii sexuale si implicit la o stare de sanatate cat mai buna. Pot fi folosite atat in relatia de cuplu cat si in timpul masturbarii, acestea putand fi utilizate atat de catre reprezentantele sexului frumos cat si de catre barbati. Printre cele mai populare jucarii sexuale utilizate su succes in activitatea sexuala, se afla urmatoarele:

– Vibrator clitoris. Acesta este utilizat pentru o stimulare suplimentara a clitorisului, fapt care conduce la o placere mult mai intensa si de durata.

– Vibrator pentru cuplu. Este utilizat in timpul actului sexual pentru a spori placerea simtita de catre cei doi parteneri.

– Masturbator. Aceasta jucarie sexuala poate fi utilizata atat in cuplu cat si in momentul masturbarii.

– Dildo. Poate fi utilizat cu succes atat in timpul actului sexual cat si pentru masturbare.

– Bile vaginale. Aceste bile sunt utilizate in timpul sexului vaginal si sunt foarte importante deoarece condimenteaza trairile simtite de catre cei doi parteneri in timpul actului sexual.

– Bile anale. Acestea sunt utilizate in timpul sexului anal pentru a spori placerea oferita de catre orgasmul anal.

Motivele pentru care jucariile sexuale sunt foarte importante si trebuie incluse in activitatea sexuala a fiecaruia dintre noi sunt multiple, cateva dintre cele mai importante fiind urmatoarele:

– Imbunatatesc foarte mult calitatea activitatii sexuala. Cu toate ca la prima vedere par inutile, jucariile sexuale ofera placerea sexuala care nu poate fi atinsa in timpul actului sexual alaturi de un partener. Aceste jucarii ofera senzatii aparte, care nu pot fi traite sub nici o forma alaturi de un partener sexual.

– Ajuta la descoperirea corpului dar si a zonelor erogene. Utilizand cel putin o jucarie sexuala, vom descoperi noi zone erogene de care cu siguranta nu stiam si pe care nu le exploatam sub nici o forma.

– Jucaria sexuala este instrumentul care ne conduce pe culmile placerii sexuale in momentul in care nu avem un partener sexual.

Concluzii

Avand in vedere impactul pe care il au jucariile sexuale asupra calitatii activitatii sexuale dar si importanta pe care o are activitatea sexuala asupra starii de sanatate a fiecaruia dintre noi, este clar ca jucariile sexuale trebuie incluse in activitatea sexuala desfasurata atat cu partenerul de cuplu cat si in timpul masturbarii.

Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Doliu în baschetul românesc. S-a stins din viață fostul mare jucător și antrenor Horațiu Giurgiu

În această dimineață, cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de 86 de ani, s-a stins din viață una dintre legendele baschetului românesc,...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...
Ultima oră
Pe aceeași temă