12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleInterviu cu Emilia Clarke, Mama Dragonilor din Game of Thrones

Interviu cu Emilia Clarke, Mama Dragonilor din Game of Thrones

Jurnalista britanică, Louis Wise, un interviu de excepție cu personajul principal din serialul Game of Thrones, Emilia Clarke. Femeia puternică de pe micile ecrane ascunde o istorie și o experiență care merită citite.
,,Emilia Clarke spune că se consideră în primul rând o actriță de scenă, ceea ce este puțin ciudat atunci când ai în vedere că a apărut doar într-o singură piesă înainte și a fost un eșec.
Sau, după cum spune vedeta în vârstă de 33 de ani a Game of Thrones, în modul ei britanic vesel, a fost „groaznic, îngrozitor, îngrozitor! Rău! A fost un spectacol prost!”
 Este vorba de piesa Micul dejun la Tiffany pe Broadway în 2013 unde Holly Golightly de Clarke nu a încântat deloc. “Nu voi uita niciodată, mi-a spus cineva după noaptea de presă, singurul lucru care le-a plăcut a fost pisica.”
,,Dacă Emilia Clarke transmite acest lucru cu un bun umor surprinzător, acesta este în parte temperament, parte experiență ”, scrie Luois Wise pentru The Times.
În timp ce pe seria de mega-fantezie HBO Game of Thrones, ea este Daenerys Targaryen, o femeie de stat, demnă (doar până la final), în viața reală, ea este o bloggeriță vorbăreață, mereu dornică să prindă gluma în detrimentul ei.
Și nu este străină de ceea ce am numi politicos „comentarii mixte”.
Ea a jucat, fie pentru acel spectacol pe Broadway, fie în filme precum Last Christmas sau Terminator Genisys sau, în seria finală a GoT, care nu s-a dovedit deloc așa cum și-a dorit toată lumea.
 
Cum este Emilia Clarke în realitate prin ochii ziaristei britanice
Ea este minionă, frumos îmbrăcată într-un tricou bej-crem, niște blugi la modă și cizme de cowboy albe bine purtate. Cu toate acestea, ochii și zâmbetul par foarte mari: dacă rămâne nemișcată, este o păpușă îndrăzneață, dar imediat ce se mișcă, este Looney Tunes (un serial american de comedie de animație).
Să fiu clară, nu rămâne niciodată nemișcată. Această energie este utilă, deoarece avem multe de discutat. La urma urmei, deceniul trecut al Emiliei Clarke a fost deosebit de sălbatic. Nu numai că s-a ridicat brusc spre faimă în GoT (până atunci, singurul ei credit pe ecran a fost un episod al doctorilor), și-a pierdut tatăl de cancer în 2016 și, după cum a dezvăluit în 2019, a suferit o secvență de hemoragii cerebrale la douăzeci de ani.
Ea a experimentat diverse intervenții chirurgicale istovitoare, în același timp în care a devenit una dintre mascotele preferate ale culturii pop, examinată fără încetare la nivel moral, artistic și fizic.
Își amintește că se afla în spital recuperându-se de la o operație și ridică un ziar. „Am fost, ceva de genul…,, o să văd dacă o pot citi ”, spune ea. „Și am fost, ca„ Oh, Dumnezeule, există o recenzie a show-ului. Și, Doamne, ei vorbesc doar despre cât de gras este fundul meu. ”(Care este ultima recenzie pe care a citit-o.)
De-a lungul a șapte sezoane, Daenerys, alias Khaleesi, Mama Dragonilor, a avut un salt al naibii, plecând de la firava regină dinastică la atoatecuceritoarea, un fel de Ecaterina cea Mare cu păr în still Barbarella. Și atunci, oops! Daenerys, încântată aproape că și-a atins obiectivul de a conduce cele șapte regate, a pierdut complotul, s-a transformat într-un tiran psihotic cu ochii morți, masacrând un întreg oraș și mergând în esență pe întregul Pol Pot. Atunci a fost lovită brusc de nepotul ei iubit, Jon Snow, și un fanbase mondial s-a oprit și a spus: ce?”
Sfârșitul serialului Games of Thrones nu a fost tocmai cel așteptat de mulți, însă un lucru este cert, rolul i-a venit mănușă, propulsând-o la scară largă, în rândul celor mai cunoscute actrițe.

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

România are un stand la expoziția economică din Kazahstan

România are, în premieră, un stand la expoziția economică din Kazahstan, anunță Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului din România. "România, promovată în premieră la Almaty,...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă