17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăLifestyleÎncă o eliminare din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021

Încă o eliminare din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021

Bătălia între cele două echipe s-a dat pe un traseu dificil, care i-a pus în dificultate pe unii dintre concurenți, Războinicii adjudecandu-și victoria cu scorul de 10 la 8. Alin a înscris punctul victoriei, după o goană nebună pe traseu, avându-l ca rival pe Sebastian Chițosca.

În consiliul de eliminare, lui Jador și Roxanei le-a revenit misiunea de a propune, fiecare din propria-i echipa, un concurent spre eliminare. Așadar, încă doi concurenți au intrat la „judecata publicului”, aseară, lângă Alexandra Stan și Musty, nominalizati în urma jocurilor de protecție ale săptămânii: Georgiana, de la Faimoși, și Marilena, de la Războinici.

 

„Plec cu fruntea sus, sunt mândră de mine!”

 

Georgiana a fost concurenta cu cele mai puține voturi din partea publicului, dintre cei patru nominalizați, prin urmare a fost eliminată din competiția „Survivor România”.

„Mă bucur foarte mult că am reușit să îmi ajut echipa, cât am putut. Consider că lucrul asta mă face mai puternică, asta mi-am dorit. Plec cu fruntea sus, sunt mândră de mine, de ceea ce am realizat aici. Vreau să îmi cer iertare de la toți, dacă i-am supărat. Vreau să le mulțumesc pentru că mi-au acordat o șansă, am învățat de la fiecare câte ceva. Pe de-o parte mă doare, pentru că știu că mai puteam să rezist aici foarte mult. Am învățat să înțeleg oamenii, să apreciez pe fiecare în parte”, a spus Georgiana în cadrul Consiliului de eliminare de aseară.

Ediția de duminică „Survivor România” a poziționat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor, pe toate categoriile de public monitorizate. Peste 3.1 milioane de fani ai reality-ului „Survivor România” erau cu ochii pe Kanal D aseară. O medie de peste 2.2 milioane (2.286.000) de fani ai producției au urmărit ieri, în fiecare minut al difuzării, bătălia între Faimoși și Războinici, în Jocul pentru comunicare.

Duminică, 7 februarie, Kanal D a fost lider incontestabil de audiență, cu 12,9% rating și 28,8% cota de piață, pe targetul Național, 10,6% rating și 24,6% cota de piață, pe targetul All Urban, și 9,7% rating și 26,7% cota de piață, pe targetul Comercial.

Minutul de aur, atins la 22:05, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 3.135.000 de fani ai producției.

Nu pierdeți cea mai intensă competiție, „Survivor România”, reality-ul prezentat de Daniel Pavel, de joi până duminică, de la 20:00, la Kanal D!    

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

ELCEN o acuză pe Firea că a mințit la Realitatea Plus, în legătură cu falimentul RADET

Se încearcă din nou inducerea în eroare a opiniei publice în sensul în care ELCEN este considerată cauza falimentului RADET, transmit reprezentanții Electrocentrale București. Vă...

România, țara cu cea mai mare inflație din Uniunea Europeană pentru a patra lună consecutiv

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a rămas stabilă, la 2,6%, în luna aprilie, însă România este, pentru a patra lună la rând,...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă