Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

David Gyasi în rolul lui Ahile (Foto: http://thebritishblacklist.co.uk)

VIDEO În noul serial "Troy: Fall of a City", eroul Ahile este negru

În noul serial despre Războiul Troian, intitulat "Troy: Fall of a City", rolul eroului Ahile este interpretat de un actor de culoare, David Gyasi.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 27.04.2018 - 13:36

Trei dintre cele mai importante personaje din cel mai recent serial dedicat Războiului Troian au fost atribuite unor actori de culoare, informează presa internațională.

Cele trei personaje - cheie sunt Zeus, Ahile și Eneas. Dintre aceștia, Zeus este cel mai important zeu al Greciei Antice, Ahile este cel mai mare erou al Războiului Troian, iar Eneas este, conform legendei, fondatorul Imperiului Roman.

În rolul lui Ahile este distribuit actorul britanic David Gyasi (38 de ani), a cărui familie este originară din Ghana.

Alte personaje ale legendei Războiului Troian, în cea mai recentă versiune a ei, sunt Paris (Louis Hunter) și Elena (Bella Dayne).

Comentarii

loading...