15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleHoroscop de weekend. Ce ne rezervă astrele în perioada 10-12.08.2018

Horoscop de weekend. Ce ne rezervă astrele în perioada 10-12.08.2018

BERBEC: Vineri ai grijă să nu răneşti sentimentele unei persoane dragi din cauza tonului agresiv. Găseşte subiecte neutre de discuţie şi foloseşte o abordare mai conciliantă. Sâmbătă începi renovările în locuinţă, iar duminică primeşti un cadou special de la un prieten foarte bun. Se anunţă o atmosferă relaxantă în familie.

 

TAUR: Zeiţa Fortuna te însoţeşte vineri peste tot şi ai şanse maxime de reuşită pe toate planurile. Sâmbătă redescoperi dragostea în cuplu, după ce persoana iubită te copleşeşte cu dovezi de iubire. Seara o răsplăteşti cu o cină romantică în oraş. Duminică devii nostalgic, plimbându-te prin locurile copilăriei. 

 

GEMENI: Vineri porneşti la vânătoare de defecte şi petreci mult timp în faţa oglinzii. Îndepărtează-te, micile semne din naştere au farmecul lor. Sâmbătă vei fi gazda perfectă pentru rudele din străinătate care au venit în vacanţă. Duminică vei colinda prin magazine, dar ai grijă să nu cheltui chiar toate economiile.

 

RAC: Neobişnuit pentru tine, vineri o doză de histrionism te face să pui în pericol relaţia de cuplu, deşi ştii că flirtul nu este punctul tău forte. Sâmbătă refuzi cu obstinaţie orice invitaţie şi te închizi în camera ta căutând explicaţii pentru tot felul de simptome supărătoare. Programează-te la medic, este mult mai simplu. Duminică impresionezi pe toată lumea cu naturaleţea gesturilor tale.

 

LEU:  Vineri iei decizii radicale în privinţa viitorului pe termen scurt şi mediu şi faci autoevaluări pe bandă rulantă. Sâmbătă vei avea discuţii interminabile cu persoana de cuplu, iar duminică vei avea o satisfacţie majoră după ce vei termina de aranjat garderoba. Seara, devii nostalgic şi vei răsfoi cu ochii umezi albumele de familie.

 

FECIOARĂ:  Vineri eşti plin de energie şi vei termina programul de lucru mai devreme, ceea ce-ţi va permite să hoinăreşti prin oraş cu gândurile tale. Sâmbătă eşti sprinten ca o veveriţă şi jonglezi cu uşurinţă treburile casnice. Duminică este recomandat să nu iei decizii importante în pripă legat de o relaţie amoroasă, analizează cu atenţie fiecare detaliu.

 

BALANŢĂ: Vineri te grăbeşti să termini cât mai repede lucrările de la birou pentru a te bucura de un weekend prelungit în familie. Sâmbătă ia-ţi inima în dinţi şi comunică direct cu persoana iubită, spune-i exact ce te deranjează şi ce ai vrea să schimbaţi pentru a reîmprospăta relaţia. Senzaţia de déjà vu va fi dominantă duminică, când te întâlneşti din întâmplare cu o persoană specială.

 

SCORPION: Principala preocupare vineri va fi reconcilierea cu un prieten mai vechi şi reuşeşti să-ţi învingi ­orgoliul, recunoscându-ţi partea ta de vină pentru deteriorarea relaţiei. Sâmbătă seara petreci în oraş, iar duminică faci o achiziţie importantă şi nu ţi-e jenă să recunoşti că este un obiect cumpărat de la magazinul de produse second-hand. Descoperi însă prea târziu un defect la el.

 

SĂGETĂTOR: Vineri trăieşti clipe magice cu tine însuţi şi descoperi cât de importantă este bucuria interioară. Sâmbătă inventariezi lucrurile de care ai nevoie în gospodărie şi, în timp ce faci cumpărăturile în hipermarket, te reîntâlneşti cu o persoană pe care n-ai mai văzut-o demult. Eşti impresionat cât de bine arată şi decizi că trebuie să faci şi tu câteva modificări în stilul de viaţă. Duminică vei călători prin împrejurimile oraşului. 

 

CAPRICORN: Vineri analizezi relaţia de cuplu şi te declari mulţumit. Sâmbătă eşti nevoit să faci compromisuri şi îţi amâni programarea la coafor/frizerie pentru a ajuta un prieten care se mută din oraş. Duminică te împrumuţi de la o cunoştinţă de o sumă importantă de bani şi regreţi că te-ai angajat să-i plăteşti datoria într-un termen prea scurt de timp.  

 

VĂRSĂTOR: Vineri ai grijă cu cine călătoreşti, sunt posibile mici accidente sau defecţiuni la maşină. Sâmbătă participi la un picnic în natură şi îţi reîncarci bateriile, vizitând locuri cu peisaje superbe. Duminică te tentează o schimbare de look şi eventual un tatuaj temporar.

 

PEŞTI: Vineri pleci mai devreme de la serviciu şi te dedici activităţilor creative. Sâmbătă primeşte o lecţie de viaţă nedreaptă din partea unui prieten căruia i-ai împrumutat nişte bani, dar te anunţă că nu poate să-ţi returneze datoria la data scadentă. Duminică ceri ajutorul rudelor pentru a rezolva deficitul financiar.

Elena Marinescu
Elena Marinescuhttp://elena-marinescu
Elena Marinescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă