Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Hidroizolații Conduraru, realizarea lucrărilor de hidroizolație la fundația unui imobil

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 28.12.2018 - 13:48

O construcție bine făcută are nevoie nu numai de o fundație solidă, elemente de rezistență, zidărie, acoperiș, instalații și finisaje de calitate, ci și de lucrări de hidroizolație eficiente, realizate cu materiale de ultimă generație. Asigurarea hidroizolației unei clădiri este una dintre cele mai importante etapele din realizarea unei clădiri civile sau industriale, ce va conferi siguranță și durabilitate acestei construcții.

Pentru a garanta rezistența unei construcții  și a-i asigura o durată de viață cât mai lungă, aveți nevoie întotdeauna și obligatoriu de lucrări de hidroizolații fundații, hidroizolații ale teraselor și acoperișurilor realizate la cele mai înalte standarde, cu cele mai potrivite materiale de construcții speciale.

 

De ce este necesar să realizăm hidroizolarea unei fundații?

În lipsa unei hidroizolații potrivite, la baza unei clădiri, apa se poate infiltra ușor prin zidurile subsolului și poate duce, în tip, la inundații, la instalarea igrasiei, mucegaiului, inclusiv la deteriorarea structurii de rezistență a unei clădiri. Apariția igrasiei și mucegaiului sunt primele semne că în structura unei construcții există infiltrări de apă. Pe lângă aspectul inestetic și crearea unui miros pătrunzător și neplăcut,  igrasia și mucegaiul  atentează și la starea de sănătate a locatarilor.

Realizare unor lucrări de hidroizolație de calitate contribuie așadar nu numai la protejarea structurii de rezistență a unei construcții civile, ci și la păstrarea aspectului îngrijit al acesteia, la menținerea esteticii și la asigurarea sănătății locatarilor. Este considerată, de asemenea, o măsura preventivă împotriva inundării subsolurilor, apariției petelor de umezeală, nesiguranței instalațiilor electrice etc.

Pentru a evita apariția unor astfel de probleme este obligatoriu să efectuați această operație, de cât mai bună calitate, încă din faza de început a construcției. Căutați un partener cu experiență și cu competențe diverse în realizarea celor mai bune lucrări de hidroizolație fundație, așa cum este compania de hidroizolații Conduraru.

Pentru a fi siguri că beneficiați de lucrări profesioniste și durabile, aveți nevoie de un proiectant care să cunoască foarte bine importanța realizării unor lucrări de hidroizolații foarte bune și care să prevadă realizarea adecvată a acestora  încă de la începutul construcției.

În executarea unei hidroizolații trebuie să ținem seama de o serie de aspecte, extrem de importante în alegerea celui mai bun proiect și a celor mai potrivite materiale, precum tipul solului, riscul de inundații, existența unui subsol. Hidroizolarea fundației trebuie să se realizeze în mod corespunzător de la început, pentru a preveni procesul de capilaritate – osmoză, cu alte cuvinte pentru a preveni umezirea  repetată a pereților și a ajunge la situațiile neplăcute legate de acest proces fizic cu implicații negative.

 

De ce să alegeți compania de hidroizolații Conduraru Grup Construct?

Compania activează de mai bine de 15 ani ca furnizor autorizat și certificat ISO 9001 și ISO 14 001 pe piața construcțiilor din România,  oferind servicii profesionale și de specialitate prin realizarea lucrărilor de izolații, hidroizolații, termoizolații, termohidroizolații și impermeabilizări în construcții civile și industriale.

Dacă sunteți în căutarea unui partener cu experiență și recomandări în realizarea celor mai bune lucrări de hidroizolații fundații, alegeți Conduraru Grup Construct!

Comentarii

loading...