16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleHarta Razuibila - o idee de cadou perfecta. Top 5 cele mai...

Harta Razuibila – o idee de cadou perfecta. Top 5 cele mai frumoase Harti Razuibile

Cu totii avem cel putin un prieten pe care il vedem mai rar, pentru ca este mai tot timpul plecat. Daca te-ai gandit vreodata ce ai putea sa oferi unei astfel de persoane pasionate de calatorii, harta razuibila este cadoul perfect.

Este un lucru de o infinita importanta pentru cel care calatoreste si iti va multumi de fiecare data cand se va intoarce dintr-o noua experienta si se va indrepta spre harta pentru a razui ce a vizitat. O harta razuibila este cadoul suprem pentru cel ce calatoreste. Cel mai probabil, el sau ea o sa uite de ziua de nastere a partenerului, dar niciodata nu va uita o harta. Deci, ce cadou mai bun decat o harta – si nu  o harta oarecare, banala, ci una care vine la pachet cu o surpriza – o harta razuibila?

Aceasta este un cadou minunat de oferit oricui ii place sa calatoreasca si viseaza la Lumea Mare. Ea poate fi razuita si descoperita putin cate putin, o intreaga viata de om. Este colorata, frumoasa, amuzanta si incontestabil de interactiva.

De ce o harta razuibila este atat de speciala?

Te ajuta sa tii o evidenta vizuala a tuturor calatoriilor
Este un cadou remarcabil pentru cel ce calatoreste, pentru ca permite detinatorului sa spuna povestea unica a expeditiilor sale. Personalizarea completa pe care o ofera aceasta harta este ceea ce o face un cadou atat de special. Razuirea dezvaluie diferite culori, pentru ca fiecare regiune are specificul sau. Sa vezi harta calatoriilor tale te va face sa simti ca esti norocos ca ai putut ajunge in atat de multe locuri. 

Aprinde dragostea pentru calatorii
Harta razuibila este un cadou potrivit si pentru cei care calatoresc mai putin, cu toate ca isi doresc acest lucru. Harta este o modalitate fantastica de a aprinde dorul si pofta pentru calatorii si wanderlust. Cine nu iubeste o harta razuibila cand incepe sa-l manance curiozitatea de a descoperi noi destinatii din tara sau din lume?

Ofera un decor unic pentru camera ta
Harta poate fi inramata sau lipita pe perete ori pe usa. De fiecare data cand vei da cu ochii de ea, te vei gandi cat ai cutreierat si ce lume imensa se asterne la picioarele tale, inca nedescoperita. Harta vibranta si interactiva iti va insufleti peretii camerei. 

Cea mai interesanta lectie de geografie?
Ai un copil sau adolescent care nu este prea pasionat de geografie? Sa inveti despre Romania, despre Europa sau despre lume nu a fost niciodata mai usor! Calatoreste, razuieste, invata si repeta!

 Top 5 cele mai frumoase harti razuibile

1. Harta Razuibila a Romaniei

Daca exista un obiect decorativ, un lucru autentic sau o idee pe care orice roman ar trebui sa o tina acasa, e vorba de Harta Razuibila a Romaniei. Fiecare roman merita sa aiba o harta proprie a experientelor sale de calatorie prin tara. 

Harta Razuibila a Romaniei este incantatoare. O varianta delux, harta are suprafata cerata, detaliu ce previne zgarieturile. Include o legenda pentru navigare si este foarte detaliata. Dimensiunile sale sunt 84.1 x 59.4 cm, insa se livreaza rulata si protejata intr-un tub cartonat, imprimat cu detalii ale hartii Romaniei. Este un cadou perfect pentru o zi de nastere, pentru Craciun, Secret Santa, zi onomastica sau alta ocazie speciala.  

2. Harta razuibila Deluxe XL – Originala Luckies

Harta razuibila Deluxe a Lumii vine in mai multe variante de marime, insa aceasta este cea mai mare, dimensiunile sale fiind de 119 x 84 cm. De aceea, harta  lumii deluxe edition va arata spectaculos in orice living sau birou amenajat cu bun gust. Harta se adreseaza calatorilor care au trecut de granitele tarii si au vizitat mai multe destinatii. Include o legenda cu detalii suplimentare, dar si alte amanunte geografice: lacuri mari, oceane, coaste lungi etc. 

Suprafata hartii este acoperita cu o foita aurie care se razuieste pentru a dezvalui multiple detalii, in nuante colorate. Si aceasta harta se livreaza rulata intr-un tub elegant si rigid, ideal pentru a fi oferit cadou, iar sarbatoritul poate alege sa o inrameze sau sa o pastreze exact asa. 

3. Harta razuibila Am fost acolo – Originala Luckies

Dimensiunile acestei harti marca Luckies Scratch Map sunt 82.5 x 59.4 cm. Este fabricata din carton laminat de cea mai buna calitate si ambalata intr-un tub din carton. Harta propriu-zisa este acopera cu o folie de aur fina care sa razuieste usor cu o moneda, o pana de chitara sau un betisor de masa. 

Mai mult decat un simplu poster cu toate tarile lumii, aceasta harta e cel mai frumos jurnal propriu de calatorie. Cand te intorci din vacanta, indreapta-te spre harta si razuieste locurile in care ai fost. 

4. Harta razuibila Europa Mea model Premium

Iti place sa calatoresti pe Batranul Continent si deja ai la activ o multime de expeditii in tarile europene? Ia-ti harta Europei razuibila si croieste-ti drumurile care arata pe unde te-au plimbat pasii. La final, vei obtine harta ta personalizata cu toate calatoriile intreprinse si vei putea sa-ti faci usor o idee despre urmatoarea destinatie din bucket-list-ul tau. Dimensiunile acestei harti sunt 82.5 x 59.4 x 0.2 cm, iar ea se livreaza foarte bine protejata, intr-un tub cadou cilindric, cu diametrul de 5.5 cm. Pentru ca este acoperita cu o hartie cerata, harta nu se zgaraie usor, ci va arata minunat chiar si dupa ce vei razui pe ea calatoriile tale din viitorii tai multi ani. 

5. Harta razuibila Platinum – Originala Luckies

Aceasta este o harta foarte speciala, prin designul sau aparte, cu nuante pastelate. Aparuta tot sub brandul Luckies – Scratch Map si avand dimensiuni de 59.4 x 82.5cm, Harta razuibila Platinum va eleva cu siguranta orice decor actual. Include o moneda pentru razuire si este acoperita cu o folie fina ca de platina. 

Cauti cadoul perfect?

Opreste-te la harta razuibila, o idee exceptionala de oferit si pretuit, chiar si o viata intreaga. Fie ca optezi pentru Harta Razuibila a Romaniei, pentru Harta Razuibila a Europei sau pentru harta Lumii razuibila, vino pe Mindblower, magazinul cadourilor iesite din minti. Avem multe harti razuibile cu livrare rapida, direct din stoc, globul pamantesc plutitor,  lichidare de stoc harti razuibile, harta  editia hello  pt pasionatii de calatorii.

Cele mai citite

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...
Ultima oră
Pe aceeași temă