FOTO. Sylvie Meis, mai sexy ca niciodată

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.08.2020 - 22:05

Fosta soție a celebrului fotbalist Rafael van der Vaart, Sylvie Meis, e mai sexy ca niciodată și a demonstrat asta în cea mai recentă escapadă din Saint-Tropez.

Modelul în vârstă de 42 de ani și-a etalat corpul de invidiat într-un costum de baie minuscul, în timpul unei sesiuni de bronz pe plajele însorite ale rivierei franceze. Saint-Tropez pare să fie o destinație preferată a lui Meis, fiind deja a doua oară când revine aici în vacanță.

De data aceasta, Sylvie se află în vacanță alături de actualul logodnic, artistul german Niclas Castello, alături de care s-a răsfățat sub razele soarelui.

Bineînțeles, momentele memorabile au fost împărtășite pe Instagram, unde blonda a postat mai multe fotografii, în ipostaze și costume de baie sexy, care să-i complimenteze formele. La o poză cu ea într-un bikini verde, a scris: „Distracție la soare. #SaintTropez”.

E inutil să spunem că cei 1,3 milioane de urmăritori s-au aprins rapid, adresându-i laude și comentarii pline de admirație: „Atât de frumoasă”, „ Sylvie! Probabil că ești cea mai frumoasă femeie” și „Ești prea frumoasă să fii de pe planeta asta!”.

Între 2006 și 2013, Sylvie a fost căsătorită cu fostul mare fotbalist olandez Rafael van der Vaart.

Acum, se pare că blondina a fost cerută în căsătorie de Niclas, dar cei doi au fost nevoiți să amâne nunta din cauza pandemiei de coronavirus.

Comentarii