16.5 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăLifestyleFOTO. Sylvie Meis, mai sexy ca niciodată

FOTO. Sylvie Meis, mai sexy ca niciodată

Fosta soție a celebrului fotbalist Rafael van der Vaart, Sylvie Meis, e mai sexy ca niciodată și a demonstrat asta în cea mai recentă escapadă din Saint-Tropez.

Modelul în vârstă de 42 de ani și-a etalat corpul de invidiat într-un costum de baie minuscul, în timpul unei sesiuni de bronz pe plajele însorite ale rivierei franceze. Saint-Tropez pare să fie o destinație preferată a lui Meis, fiind deja a doua oară când revine aici în vacanță.

De data aceasta, Sylvie se află în vacanță alături de actualul logodnic, artistul german Niclas Castello, alături de care s-a răsfățat sub razele soarelui.

Bineînțeles, momentele memorabile au fost împărtășite pe Instagram, unde blonda a postat mai multe fotografii, în ipostaze și costume de baie sexy, care să-i complimenteze formele. La o poză cu ea într-un bikini verde, a scris: „Distracție la soare. #SaintTropez”.

E inutil să spunem că cei 1,3 milioane de urmăritori s-au aprins rapid, adresându-i laude și comentarii pline de admirație: „Atât de frumoasă”, „ Sylvie! Probabil că ești cea mai frumoasă femeie” și „Ești prea frumoasă să fii de pe planeta asta!”.

Între 2006 și 2013, Sylvie a fost căsătorită cu fostul mare fotbalist olandez Rafael van der Vaart.

Acum, se pare că blondina a fost cerută în căsătorie de Niclas, dar cei doi au fost nevoiți să amâne nunta din cauza pandemiei de coronavirus.

Cele mai citite

Sebastian Burduja, atac la adresa lui Nicușor Dan. “Modul în care arată centrul Capitalei, rezultatul incompetenţei”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a subliniat sâmbătă că în centrul orașului există străzi cu o stare de degradare vizibilă și case...

Natalia Intotero: Vom asigura și în acest an câte 15000 de lei pentru 10.000 de proceduri de fertilizare in vitro

Programul naţional de fertilizare in vitro va continua și în anul 2024, deși acum câteva luni a fost în pericol din cauza lipsei banilor.  „...

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision de sâmbătă, în urma unei plângeri depuse de un membru al echipei de...
Ultima oră
Pe aceeași temă