FOTO INCENDIAR. Nathalia Felix a fost cerută în căsătorie

Fotbalistul brazilian Douglas Costa, care în aceste zile este curtat cu insistență de Manchester United, și-a luat inima în dinți și s-a logodit cu frumoasa sa iubită, Nathalia Felix.

Share

Rl online 0 comentarii

16.09.2020 - 22:57

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, unde fotomodelul brazilian a postat o fotografie cu inelul dăruit de vedeta de la Juventus și a scris alături de aceasta: „13.09.2020 DA!”.

Costa se va căsători pentru a doua oară, primul mariaj cu Louisa Ramos eșuând după doar un an. Vorbind despre despărțirea sa, Costa a spus la acea vreme: „Așa este viața. Uneori lucrurile se întâmplă chiar dacă le vrei sau nu”.

Se crede că fotbalistul, care a împlinit recent 30 de ani, și Nathalia, în vârstă de 26 de ani, s-au cuplat anul trecut. Chiar dacă relația lor este una relativ recentă, se pare că cei doi împătășesc valori comune, fiind văzuți făcând acte de caritate în Brazilia în timpul carantinei.

Nathalia face senzație pe social media, adunând 500.000 de fani pe Instagram, acolo unde îi surprinde în mod regulat cu fotografii de pe plajă în costume de baie, care îi pun în evidență formele apetisante.

Însă acest stil de viață ar putea fi schimbat, dacă starul brazilian se va transfera la Manchester, acolo unde vremea este preponderent mohorâtă.

Comentarii