18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Ea este viitoarea doamnă Hulkenberg

FOTO. Ea este viitoarea doamnă Hulkenberg

Aflați într-o vacanță în orașul îndrăgostiților, pilotul de Formula 1 a făcut pasul cel mare și s-a logodit cu lituanianca Egle Ruskyte, după aproape 5 ani de relație.

Cuplul a împărtășit vestea pe conturile personale de Instagram ale fiecăruia, postând aceeași fotografie, ce îi înfățișa îndrăgostiți și fericiți pe un pod pitoresc din Veneția.

Hulkenberg a adăugat o descriere simplă: „Portret de familie!”, în timp ce proaspăta sa logodnică a scris: „Viitorii doamna și domnul Hulkenberg #teiubesc”.

Simpaticul câine al cuplului, Zeus, care are propria sa pagină de Instagram, li s-a alăturat și el în călătorie, fiind martor la fericitul eveniment.

Hulkenberg este împreună cu Ruskyte încă din 2015, atunci când starul din Formula 1 i-a spus adio iubitei de la acea vreme, după o relație de 8 ani.

Egle conduce propria afacere în lumea modei, specializată în haine croșetate și îmbrăcăminte de plajă. Superba lituaniancă trăiește la Monaco și din cauza programului ocupat ajunge destul de rar la cursele iubitului său.

Se pare că cei doi sunt foarte discreți când vine vorba de viața de cuplu, postând foarte rar poze împreună.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Decizia lui Nicușor Dan de a elimina linia STB 336, fiasco în trafic. Locuitorii din Militari, rămași fără autobuz care să-i ducă la...

Locuitorii din cartierul bucureștean Militari au rămas fără singurul autobuz care îi transporta până în fața Spitalului Universitar. Decizia lui Nicușor Dan de a...

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă