FOTO. Aida Yespica recunoaște: „Am avut o relaţie cu o femeie”

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.04.2020 - 10:21

Cunoscută în Italia pentru „magnetul” pe care îl are la fotbaliști, Aida Yespica este una dintre deja celebrele foste iubite ale lui Adrian Mutu. „Briliantul” s-a iubit cu modelul venezuelean în 2005, pe vremea când îmbrăca tricoul lui Juventus Torino.

De curând, fotomodelul în vârstă de 37 de ani a șocat pe toată lumea când a recunoscut că a avut o relaţie clandestină cu o femeie faimoasă. Totuși, aceasta nu a dorit să îi dezvăluie identitatea fostei sale iubite.

„Am avut o relaţie clandestină cu o femeie faimoasă. Am fost îndrăgostită lulea de acea femeie. Nu îi pot da numele deoarece este extrem de faimoasă şi toată lumea o cunoaşte. A fost o iubire secretă, care a durat un an de zile şi care s-a încheiat din cauza popularităţii ei. Amândouă eram extrem de geloase. Nu am fost geloasă în nicio relaţie cu vreun bărbat aşa cum am fost în relaţia cu ea. Din când în când ne mai vedem, râdem una la cealaltă, dar suntem doar prietene. Nu mai e pasiunea din trecut”, a declarat Aida Yespica în cadrul unei emisiuni TV din Italia.

În trecut, diva din Venezuela a mai avut relaţii şi cu alţi fotbalişti, precum Christian Vieri şi Matteo Ferrari, ultimul fiind tatăl copilului ei, Aron.

Comentarii