13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleFiica lui Steven Spielberg se apucă de filme... pentru adulți

Fiica lui Steven Spielberg se apucă de filme… pentru adulți

Tânăra în vârstă de 23 de ani, care a fost adoptată de regizor şi de soţia sa Kate Capshaw în 1996, a dezvăluit tabloidului britanic The Sun că deja a început să producă înregistări video pornografice.

Fiica regizorului unor filme ca “E.T.” (1982) sau “Lista lui Schindler” (1993) speră de asemenea să obţină licenţa pentru a putea face striptease şi asigură că părinţii nu s-au opus planurile sale. “Sunt intrigaţi” de această decizie, dar “nu supăraţi”, a asigurat tânăra, care i-a anunţat despre planurile sale într-o înregistrare video.

“Eram enervată că nu îmi pot capitaliza trupul, sau să mi se spună că îmi urăsc corpul. Şi, sinceră să fiu, eram sătulă să lucrez zi de zi într-un mod în care nu mă împlinea sufleteşte”, a precizat ea.

Mikaela Spielberg, care locuieşte la Nashville (sud-estul SUA), este de părere că noua sa ocupaţie îi permite “să satisfacă” şi alte persoane, într-un mod care să le facă “să se simtă bine” şi că, în niciun caz, nu se simte “violată”.

“Am fost mereu o persoană foarte sexuală, lucru care m-a făcut să intru în încurcături în trecut”, a mărturisit tânăra.

“Nu pot continua să depind financiar de părinţii mei şi nici măcar de stat. Nu înseamnă că este ceva rău în asta, dar pe mine nu mă face pur şi simplu să mă simt în largul meu”, a încheiat Mikaela Spielberg.

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...
Ultima oră
Pe aceeași temă