15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăLifestyleFii alaturi de cei dragi cu ajutorul florilor comandate online!

Fii alaturi de cei dragi cu ajutorul florilor comandate online!

Fie ca ne cumparam haine, incaltamine, produse de ingrijire personala, carti, mobila, electronice, fie ca alegem sa ne facem cumparaturile saptamanale online, trebuie sa recunoastem ca este mult mai comod sa stam in fata calculatorului sau a telefonului si sa comandam. Tehnologia a evoluat atat de mult incat ne permite sa vedem poze si clipuri reale ale produselor pe care urmeaza sa le achizitionam. 

Si chiar si produsele fragile sau perisabile se pot comanda online. Insa, stiati ca puteti comanda si flori online? Este foarte simplu: procedati la fel ca si in cazul celorlalte cumparaturi online. Intrati pe site-ul florariei preferate, alegeti florile care v-au placut si plasati comanda. Puteti alege data si ora de livrare, puteti opta pentru a trimite si un alt cadou pe langa flori (un tort, bomboane de ciocolata, o sticla de sampanie si asa mai departe).

Noi va recomandam o florarie online maisondor.ro, in cazul in care doriti sa comandati flori pentru cei dragi sau pentru o ocazie anume. Puteti comanda atat buchete, dar si aranjamente deosebite, flori in cosurii sau cutii, buchete de mireasa si alte flori pentru nunta, aranjamente corporate si multe altele. Chiar va recomandam sa intrati pe site si sa vedeti produsele disponibile, pentru ca sigur o sa va placa! 

Poate o sa intrebati de ce sa comandati flori online cand puteti gasi o florarie in apropierea voastra. In primul rand, datorita varietatii florilor, mai ales intr-o florarie de lux. Uitati de trandafirii aproape ofiliti pe care ii gasiti la florariile de cartier, la un pret supraevaluat. Intr-o florarie online veti gasi intotdeauna flori proaspete, aranjate cu mult bun-gust, pentru ca fiecare detaliu conteaza. Puteti opta pentru buchete realizate din acelasi tip de flori, ambalate in hartie de lux sau pentru buchete neobisnuit de frumoase, in care artistii florali si-au pus toata dragostea si maiestria. 


Nu trebuie sa va faceti griji in privinta transportului, deoarece buchetele vor fi acoperite de o hartie de matase si apoi vor fi asezate cu grija intr-o cutie speciala de transport, realizata din carton premium. Inauntrul cutiei se va afla un saculet cu hrana florala, astfel incat florile sa se pastreze proaspete cat mai mult timp. O sa va incante si felicitarea pe care o veti gasi inauntru, dar si brosurile cu informatii despre flori si povestea din spatele buchetului. 

Astfel, apeland la o florarie online, puteti sa ii surprindeti pe cei dragi chiar si daca va aflati la departare de casa. Doar comandati florile preferate si ii veti surprinde placut, mai ales ca nu vor sti ce au primit pana in momentul in care vor deschide cutia de transport. 

De acum, nu va mai trebui sa va intristati daca nu sunteti alaturi de persoanele iubite in momentele speciale din viata lor. Le puteti fi alaturi cu ajutorul unui buchet de flori sau a altui aranjament comandat dintr-o florarie online!

Cele mai citite

Localnicii curăță apele la Roșia Montană

Localnici și susținători ai Roșiei Montane participă, în ziua de duminică, 12 mai, la prima din cele cinci campanii de ecologizare a malurilor apelor...

George Simion dezminte ideea că el sau partidul AUR ar fi făcut “blat” cu PSD

Președintele partidului AUR, George Simion, dezminte ideea că ar fi făcut un "blat" cu PSD și avertizează că informațiile care susțin acest lucru sunt...

Șeful Lufthansa își exprimă frustrarea în legătură cu problemele Boeing

Întârzierile de livrare a avioanelor de la Boeing sunt „extrem de enervante” și costă Lufthansa foarte mulți bani, dar constructorul american de avioane ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă