15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleFelicity Palmateer a „tăiat” valurile goală

Felicity Palmateer a „tăiat” valurile goală

Anunțul lansării a fost făcut pe Instagram, unde Felicity i-a anunțat pe cei aproape 200.000 de urmăritori ai ei despre film, distribuind un trailer cu câteva scene incendiare. Acestea o înfățișau pe tânăra de 28 de ani făcând surfing în Hawaii, Fiji și Australia de Vest, îmbrăcată în costumul Evei.

În postarea sa de pe Instagram, blonda a explicat că prin acest proiect a dorit să își unească dragostea pentru artă și surfing, iar tot procesul a durat vreme de 4 ani.

„Oceanul a fost întotdeauna cea mai mare oglindă a psihicului meu, iar procesul de filmare a proiectului Skin Deep a fost incredibil de puternic și cathartic”, a spus ea.

„Prin îmbrățișarea feminității mele într-un loc liber de judecată, mi-a permis să-mi văd corpul într-un mod atât de diferit. Să-l onorez pentru ceea ce îmi permite să fac fizic și să îmbrățișez iubirea și acceptarea de sine”, a adăugat surferița.

Felicity spune că filmul s-a dovedit a fi o provocare pentru producători, care au trebuit să găsească locații ideale, cu vremea și valurile perfecte, locuri care nu erau populate, astfel încât ea să se simtă confortabil să filmeze complet goală.

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...
Ultima oră
Pe aceeași temă