13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleEchipa emisiunii România, te iubesc! se mută în casă nouă! „Am primit...

Echipa emisiunii România, te iubesc! se mută în casă nouă! „Am primit un spațiu”

Au apelat la arhitectul de la Visuri la cheie, Alex Gavrilescu, să-i ajute să creeze un loc care să îmbine personalitățile tuturor și, totodată, să fie un mediu prielnic de lucru. 

Paula Herlo: „Echipa România, te iubesc! se mută în casă nouă. Am primit un spațiu interesant pe care am vrea să-l amenajăm în funcție de personalitățile noastre. O să primim sfaturi de la Alex Gavrilescu și sunt sigură că și voi, cei care vă întoarceți în perioada asta la birou, o să vă folosiți de aceste sfaturi și o să vă bucurați de ideile pe care o să le împărtășim unii altora.”

Alex Gavrilescu, arhitect Visuri la cheie: „În primul rând, e nevoie să ținem cont de lumină – e important, pe cât posibil, să fie naturală. De culoare, care să ne dea așa o stare de energie, să ne sporească cheful de lucru. De obicei, folosim culorile din spectrul solar, culori vii, muștar, orange, galben, pentru zona de pereți și e bine să echilibrăm cu ceva care să ne calmeze și asta, de obicei, apare în zona de relaxare. Separarea dintre voi este cu o zonă vegetată, iar în spate zona de relaxare.” 

Mai multe sfaturi din partea arhitecților de la Visuri la cheie sunt disponibile pe https://visurilacheie.protv.ro/diy.

Orice ajutor contează! Dacă știți o familie care are nevoie de echipa Visuri la cheie, ne puteți spune povestea, prin completarea formularului de aici: visurilacheie.protv.ro.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...
Ultima oră
Pe aceeași temă