10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleEa e dansatoarea cu care se iubește Mayweather

Ea e dansatoarea cu care se iubește Mayweather

Recent, stripperița a fost văzută cu un inel cu diamant pe deget, iar speculațiile despre o posibilă căsătorie a celor doi au izbucnit instant. Toți se întreabă dacă bomba sexy în vârstă de 29 de ani a reușit să îl facă bărbat de casă pe excentricul Mayweather.

Foarte deranjat de zvonurile apărute în presă, boxerul a negat categoric și a făcut „knockout” știrile care îi știrbeau imaginea de burlac liber și fără obligații, dezmințind totul într-o postare pe o rețea de socializare: „Nu sunt logodit și nu am fost niciodată logodit sau căsătorit. Acestea sunt doar zvonuri și minciuni”.

Totuși, se pare că Floyd și Anna Monroe trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de luni bune, iar mărturie stau declarațiile apropiaților acestora. „Se văd de ceva vreme, relația a devenit serioasă. Acum, Floyd vrea un copil cu Anna. Au fost în Anglia de Anul Nou pentru a-i cunoaște familia și a le spune despre relația lor”, a declarat unul dintre prietenii lui Mayweather.

Potrivit The Sun, Anna – care se descrie ca fiind „o bijuterie rară” – ar urma să facă o schimbare spectaculoasă de job, Mayweather propunându-i deja acesteia să managerieze clubul de noapte din Las Vegas.

Fosta iubită a pugilistului și mama celor trei copii ai săi, Josie Harris, a avut parte de un sfârșit tragic, aceasta fiind găsită moartă în mașina ei în martie 2020. Mayweather și Harris au fost împreună între 1995 și 2010, când multimilionarul a ispășit două luni de închisoare după ce a fost condamnat pentru violență domestică împotriva ei.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, o dată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general...
Ultima oră
Pe aceeași temă