Ea e acrobata care l-a „vrăjit” pe Thiem

Nu aduce anul ce aduce ceasul pentru Dominic Thiem. Zilele trecute, tenismenul austriac a dezvăluit public că se iubește cu acrobata de circ Lili Paul-Roncalli.

Share

Rl online 0 comentarii

11.01.2021 - 09:34

Marele anunț a fost făcut de către cei doi amorezi pe propriile conturi de socializare, fiecare publicând aceeași fotografie, ce îi înfățișa îmbrățișați. Declarațiile de dragoste au fost publicate în același timp de cei doi, demonstrând astfel că zvonurile care circulau în presă erau adevărate, iar idila lor este una cât se poate de serioasă.

În trecut, Thiem a avut o relație extrem de mediatizată cu jucătoarea franceză de tenis Kristina Mladenovic, care s-a încheiat în noiembrie 2019. De atunci, numărul 3 ATP nu se mai afișase în public cu nicio altă femeie.

Născută la Munchen, Lili Paul-Roncalli este fiica austriacului Bernhard Paul, cofondator al „Circus Roncalli”, astfel că pasiunea sa spre acest univers a fost cultivată din copilărie. La doar 22 de ani, Lili este o artistă de circ desăvârșită, având multe calități ale unei performerițe din domeniu: contorsionism, acrobație și înclinație către dans. Talentul din urmă i-a adus chiar trofeul la show-ul de dans „Let’s Dance” din Germania, în luna mai a anului trecut.

Comentarii