5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleEa e acrobata care l-a „vrăjit” pe Thiem

Ea e acrobata care l-a „vrăjit” pe Thiem

Marele anunț a fost făcut de către cei doi amorezi pe propriile conturi de socializare, fiecare publicând aceeași fotografie, ce îi înfățișa îmbrățișați. Declarațiile de dragoste au fost publicate în același timp de cei doi, demonstrând astfel că zvonurile care circulau în presă erau adevărate, iar idila lor este una cât se poate de serioasă.

În trecut, Thiem a avut o relație extrem de mediatizată cu jucătoarea franceză de tenis Kristina Mladenovic, care s-a încheiat în noiembrie 2019. De atunci, numărul 3 ATP nu se mai afișase în public cu nicio altă femeie.

Născută la Munchen, Lili Paul-Roncalli este fiica austriacului Bernhard Paul, cofondator al „Circus Roncalli”, astfel că pasiunea sa spre acest univers a fost cultivată din copilărie. La doar 22 de ani, Lili este o artistă de circ desăvârșită, având multe calități ale unei performerițe din domeniu: contorsionism, acrobație și înclinație către dans. Talentul din urmă i-a adus chiar trofeul la show-ul de dans „Let’s Dance” din Germania, în luna mai a anului trecut.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă