Sursă foto: Instagram

Diletta Leotta iubește din nou

Cea mai sexy jurnalistă de sport din lume, Diletta Leotta, a trecut peste despărțirea de boxerul italian Daniele Scardina, iar acum se consolează în brațele actorului turc Can Yaman.

Share

Rl online 0 comentarii

20.01.2021 - 19:48

Conform presei din Italia, cei doi ar fi petrecut cinci zile de vis într-un hotel din Roma, unde ar fi fost văzuți schimbând sărutări și mângâieri pasionale. Actorul a ajuns în Peninsulă pentru a filma o reclamă în regia lui Ferzan Ozpetek și pentru a negocia rolul principal din noua serie „Sandokan”.

Supozițiile privind o relație între cei doi au fost alimentate chiar de Diletta, care a postat pe Instagram o fotografie făcută într-o cameră de hotel, însoțită de fraza: „După o zi de muncă, găsirea unui buchet de flori în cameră ne face să dormim cu un zâmbet”.

De asemenea, paparazzii au surprins imagini în care Diletta și Can iau cina cu cântăreața Arisa și partenerul ei Andrea Di Carlo, managerul actorului.

Absolventă de drept, Diletta s-a făcut remarcată la Sky Sport, iar după o perioadă a fost „transferată” de postul TV DAZN, acolo unde prezintă o emisiune dedicată meciurilor din Serie A. Italianca face ravagii pe Instagram, fiind urmărită de peste 7 milioane de fani. Diletta își surprinde adesea urmăritorii cu fotografii în ipostaze năucitoare, ce atrag mii de aprecieri și comentarii admirative.

Comentarii