17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleDetalii amuzante din culisele unei ceremonii oficiate de Prinţul William

Detalii amuzante din culisele unei ceremonii oficiate de Prinţul William

Ceremonia a avut loc miercuri, actriţa în vârstă de 59 de ani fiind înnobilată de prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Thompson a declarat apoi pentru presă că a vrut să îl sărute pe prinţ.

“Îl iubesc pe prinţul William. Îl cunosc de când era mic şi am râs împreună. I-am spus «Nu pot să vă sărut, nu-i aşa?». Iar el a spus «Nu, nu puteţi»”, a povestit actriţa pentru presă.

Emma Thompson a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 1993, pentru rolul din “Întoarcere la Howard’s End”, şi Oscarul pentru cel mai bun scenariu, pentru adaptarea cinematografică a romanului “Raţiune şi simţire” de Jane Austen.

Thompson este printre puţinii actori care au fost nominalizaţi la Oscar pentru un rol principal şi un rol secundar, în acelaşi an – 1994 -, pentru două producţii diferite. În cazul Emmei Thompson este vorba despre rolul principal din “Rămăşiţele zilei” şi rolul secundar din “În numele tatălui”.

Actriţa britanică a fost recompensată şi cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood, în august 2010.

Pe lângă actorie, vedeta britanică este cunoscută şi ca scenaristă. Pe lânga adaptarea pentru cinema a romanului Raţiune şi simţire” de Jane Austen, Thompson a scris şi scenariul filmelor din seria “Dădaca McPhee”, în care a şi jucat.

Titlul de Comandor al Ordinul Imperiului Britanic este acordat pentru a recompensa contribuţiile la dezvoltarea artelor şi ştiinţelor, implicarea în activităţi caritabile şi alte servicii publice.

Cele mai citite

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...
Ultima oră
Pe aceeași temă