12.7 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăLifestyleDepaseste teama de a vorbi in public cu ajutorul unor cursuri de...

Depaseste teama de a vorbi in public cu ajutorul unor cursuri de dezvoltare personala!

Simti ca ti se pune un nod in gat, ca ti se accelereaza pulsul, incepi sa transpiri si prezinti multe alte simptome asemanatoare? Daca raspunsul este „da”, s-ar putea sa suferi de glosofobie.

 

Glosofobia sau teama de a vorbi in public este o frica extrem de comuna, care afecteaza 3 din 4 persoane (aproximativ 75% dintre oameni). Termenul „glosofobie” provine din cuvintele grecesti „glossa” (care inseamna „limba” sau „limbaj”) si „phobos” (frica), si desemneaza teama de a vorbi in public, cauzata de anxietate sociala.

 

Acest tip de fobie poate fi intalnita si la copii si adolescenti, iar, daca nu este tratata la timp, se poate agrava si poate fi o sursa de neajunsuri. Teama de a vorbi in public ii poate impiedica pe tinerii adulti sa obtina ceea ce isi doresc de la viata si a-si construi cariera la care viseaza.

 

Pentru a trata aceasta fobie si pentru a-si creste increderea de sine, elevii ar trebui sa participe la cursuri de dezvoltare personala oferite de Success Academy. Aici vor interactiona cu traineri care au o experienta de peste 17 ani in domeniul educatiei si al dezvoltarii personale si care ii pot ajuta pe tineri sa isi depaseasca propriile limite.

 

Cursuri de dezvoltare personala care te ajuta sa-ti redescoperi propria voce

 

Daca alegi sa participi la cursuri de dezvoltare personala oferite de Success Academy, „o altfel de scoala”, vei avea acces la o metoda de predare interactiva, care te va ajuta enorm pe viitor, indiferent de traseul personal sau profesional ales.

 

Pentru ca glosofobia este o problema complexa, care poate avea mai multe cauze, trainerii Success Academy te vor ajuta sa scapi de aceasta fobie prin diferite cai. Iata doar cateva cursuri care te vor ajuta sa depasesti teama de a vorbi in public si care iti vor arata cum sa iti descoperi propria voce!

 

·         Incredere de sine. Cum iti cresti increderea de sine. Frica de esec.

·         Arta conversatiei. Cum si ce sa vorbesti cu ceilalti.

·         Relationare. Socializare. Cum iti construiesti relatii de calitate. Al 3-lea element.

·         Persuasiune. Influentare. Cum sa ii influentezi pe cei din jurul tau. Arta persuasiunii.

·         Storytelling si povesti frumoase. Arta de a spune povesti frumoase si convingatoare.

 

Ai optiunea de a participa la cursuri de dezvoltare personala online sau in sala. Grupele de studiu vor fi impartite in functie de doua criterii: varsta participantilor si nivelul acestora de engleza. Astfel, pe langa faptul ca vei reusi sa iti descoperi propria voce, vei invata cum sa gandesti si sa te exprimi cu incredere in limba engleza.

 

Cum te inscrii la cursuri de dezvoltare personala?

 

Daca te-ai regasit in articolul de fata si simti ca ai nevoie de toate informatiile oferite in cadrul programului de dezvoltare personala, a mai ramas un singur pas pe care trebuie sa-l faci pentru a scapa de teama de a vorbi in public.

 

Inscrie-te pe successacademy.ro la o sedinta demo, in cadrul careia ii vei cunoaste pe traineri si vei participa la un curs demonstrativ. Astfel, vei putea sa te convingi pe cont propriu de impactul pozitiv pe care aceste cursuri il pot avea in viata ta.

Cele mai citite

Ziua Europei: Arcul de Triumf va fi iluminat în albastru

Arcul de Triumf va fi iluminat joi, de Ziua Europei, în albastru, a anunțat Primăria Capitalei. Alte manifestări dedicate Zilei Europa vor avea loc...

Premierul Netanyahu și șeful CIA, William Burns, au discutat despre o „pauză” în operațiunile militare din sudul Fâșiei Gaza

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu şi şeful CIA, William Burns, au discutat miercuri la Ierusalim despre o posibilă 'pauză' în operaţiunile militare în sudul Fâşiei...

Puținele studii ale lui Piedone nu afectează activitatea de primar-gospodar: poți desena băncuțe și dacă știi să faci liniuțe și bastonașe

Ilustrație: Marian Avramescu Foarte mulți cârcotași au criticat studiile primarului sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu – Piedone, candidat pentru funcția de edil-șef. Gurile rele...
Ultima oră
Pe aceeași temă