13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleDată afară fără să știe! Pro TV a rupt contractul de colaborare...

Dată afară fără să știe! Pro TV a rupt contractul de colaborare cu Mihaela Bilic

Se pare că Pro TV a dorit să nu mai colaboreze cu medicul nutriționist pentru noul sezon și, mai rău, producătorul emisiunii nici nu a dorit să o anunțe înainte de a lua această decizie.

 

Conform Mihaelei Bilic, absența sa de pe micile ecrane va avea loc din luna martie:

„S-a rupt lanţul de iubire. Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunţ că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii „Arena bucătarilor’. Noul sezon va debuta într-o altă formulă. Nu mă întrebaţi cine o să facă parte din echipă, nici eu nu ştiu. Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviinţă să mă anunţe că încetăm colaborarea, cu atât mai puţin să-mi dea vreo explicaţie… aşa că sunt la fel de curioasă ca şi voi cine o să-mi ia locul’, a scris pe pagina sa de Facebook Mihaela Bilic.

 Cu toate acestea medicul nutriționist speră să nu absenteze prea mult de pe micile ecrane și să revina cât mai curând într-un proiect televizat:

„„Probabil puţini ştiu că proiectul „Arena bucătarilor’ nu este o producţie Protv, ci o emisiune creată/finanţată de Selgros, difuzată cu mulţi ani în urmă la Kanal D şi apoi la Protv. Pentru mine cei 5 ani de colaborare au reprezentat o experienţă extraordinară, formatul în sine fiind unul curat, necondiţionat de publicitate, unic pe piaţa românească. Nu am crezut că un medic nutriţionist poate să-şi găsească locul într-o bucătărie şi să completeze într-un mod pozitiv preparatele culinare de excepţie care se găteau acolo. Însă „reţeta’ s-a dovedit a fi o reuşită! Am făcut o echipă frumoasă cu Liviu Preda, a cărui prezenţă mi-a lipsit mult anul trecut. Acum a venit rândul meu să vă mulţumesc că ne-aţi fost alături şi să vă spun la revedere, cu speranţa că ne vom revedea cu alte ocazii/ în alte emisiuni, cel puţin la fel de interesante. Iar Arenei bucătarilor’ îi doresc succes, oricare ar fi formula în care va continua’.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă