15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleCum a evoluat industria tigarilor electronice

Cum a evoluat industria tigarilor electronice

Daca la inceput erau doar o alternativa a tigarilor clasice si o pura curiozitate pentru multi fumatori, in acest moment tigarile electronice inseamna mai mult decat atat. Aceasta industrie a evoluat, iar dispozitivele sunt atat de diferite si variate incat pot multumi pana si cel mai pretentios vaper.

Intensitatea vaporilor difera in functie de vaporizator la fel cum experienta vapingului variaza in functie de aroma folosita. Pentru ca tigarile clasice au devenit tot mai toxice si contraindicate de catre specialisti, industria tigarilor electronice s-a bucurat de o crestere constanta, iar numarul vaperilor a crescut direct proportional cu vanzarile dispozitivelor din aceasta categorie.

Bineinteles ca pe aceasta piata s-au lansat mai multi competitori care ofera vaperilor solutii diverse. Vaperia.ro este in piata de peste 7 ani, perioada in care a reusit sa convinga o multime de vaperi ca alegerea unei tigari electronice de calitate este un pas important caruia trebuie sa-i acordam suficienta atentie.

Vaperia este un nume important pentru toti vaperii de la noi din tara. Acest brand a devenit cunoscut in urma comercializarii produselor de inalta calitate, dar si pasiunii pentru aceasta industrie. Alexis Nichita este CEO-ul acestei companii si cel care a facut posibila experienta atat de placuta a vaperilor care apreciaza calitatea.

„Industria tigarilor electronice a evoluat foarte mult in ultimii ani, iar compania noastra a fost un martor direct al acestei cresteri. Ne bucuram ca putem oferi produse de calitate si intelegem nevoia consumatorilor de vaporizatoare de calitate si lichid de diferite arome. Este important ca atunci cand iti doresti sa schimbi tigara clasica cu una electronica sa apelezi la specialisti. Exact acest lucru am urmarit noi la Vaperia, ne-am dorit doar personal experimentat si mai ales pasionat de vaping. Pe langa acestea, suntem prima companie din Romania care a deschis o sectiune de Concierge, sectiune ce consta intr-un numar de telefon la care orice utilizator de dispozitiv electronic tip vaporizator poate obtine toate informatiile necesare despre utilizare si alegerea unui dispozitiv care sa corespunda cu nevoia utilizatorului .” a declarat Alexis Nichita, CEO-ul Vaperia.ro.

 

Cum au devenit tigarile electronice atat de populare?

Tigarile electronice au aparut pe piata din Romania in anul 2010. Inca de atunci, aceste dispozitive s-au bucurat de un succes neasteptat de competitorii de pe piata din acel moment. Au devenit in scurt timp cea mai viabila alternativa a tigarilor clasice, mult mai sanatoase si lipsite de efecte adverse.

La fel ca oricare alt dispozitiv care alimenteaza acest viciu, ne este recomandat sa utilizam tigarile electronice cat mai responsabil si sa facem alegerile care ne pot pune in avantaj.

Ce inseamna acest lucru? Trebuie sa utilizam doar dispozitive de calitate, iar atunci cand ajungem intr-un magazin de e-dispozitive  sa apelam la sfaturile specialistilor. Pentru ca sunt atat de diferite, aceste dispozitive pot multumi atat un incepator, cat si un experimentat in vaping care are nevoie de o baterie mai puternica, un abur mai dens ,o aroma satisfactoare sau o concentratie mai mare de nicotina.

Alegerea lichidului este un alt pas important pe care trebuie sa-l facem responsabil. Nu trebuie sa alegem o concentratie mare de nicotina inca de la prima utilizare. Este important de retinut faptul ca putem inhala cu mult mai multa nicotina decat in cazul tigarilor clasice, dar aceasta alegere ne apartine.

Vaperia.ro este magazinul care ofera o gama larga de produse, de la kit-uri de tigari electronice adresate incepatorilor pana la kit-uri pentru experimentati. Mai mult decat atat, angajatii acestei companii sunt capabili sa va ofere informatiile de care aveti nevoie cu privire la lichidul pe care sa-l alegeti si modul de utilizare a fiecarui dispozitiv.

 

Cine sunt clientii Vaperia.ro?

Vaperii sunt persoanele care s-au indragostit de aceasta experienta si care au inteles ca o alegere potrivita te poate ajuta sa scapi de probleme. Daca-i intrebi pe acestia, vapingul nici macar nu se poate compara cu fumatul clasic, senzatiile sunt la un cu totul alt nivel, iar experienta este mult mai placuta si lipsita de efecte adverse.

De cele mai multe ori, cei care ajung in magazinul online Vaperia.ro sunt persoanele care au nevoie de un dispozitiv de calitate. Fie ca au fost dezamagiti de un alt comerciant sau au cumparat un dispozitiv la indemnul unor amatori din aceasta industrie, cei mai multi dintre acestia ajung dezamagiti si in cautarea unei experiente care sa-i multumeasca. Asistentii de la Concierge sunt pregatiti cu toate informatiile necesare pentru a raspunde tutuor intrebarilor si pentru a te trimite la punctul ochit fara incercari esuate.

Vaperia ofera produse direct de la producatori, iar numele acestora sunt cunoscute de toti vaperii cu experienta. Aramax, Vaporesso, Smok, GeekVape sunt doar cateva nume de producatori care au o stransa colaborare cu magazinul online Vaperia.ro.

Vaperia are si o sectiune de dezovoltare tehnologica, design de produs, design tehnic, sectiune formata in timp si lucrand cu cei mai experimentati ingineri, lucru care a dus la punerea pe piata unor dispozitive sub propriile brand-uri: Vaperia, Smith&Blawkins, qb-quinns blend, qb Mix Line,qb Bakery.

Cea de-a doua categorie de client sunt cei care au nevoie de un partener de top in domeniul tigarilor electronice. Schimbarea de dispozitive sau incercarea unei alte arome de lichid sunt pasi des intalniti in randul utilizatorilor de vaporizatoare, iar acestia au nevoie de un magazin care sa le indeplineasca asteptarile.

 

Marci proprii de lichide pentru tigari electronice

Pentru ca si-au propus sa ofere doar calitate persoanelor care sunt atrase de experienta vapingului, Vaperia ofera o gama variata de lichide si baze premium pentru vaporizatoare.

QB, Smith&Blawkins si QB Mix Line au aparut ca urmare a unui obiectiv indraznet propus de Vaperia.ro – sa ajunga cat mai aproape de clienti. In acest sens, calitatea este un atribut absolut necesar, urmat de pretul corect.

Fiecare vaper stie cat de important este lichidul in toata aceasta adevarata experienta si va aprecia intotdeauna un magazin online care ofera produse de calitate.

Atentie! Aceste produse nu sunt adresate minorilor!

Chiar daca sunt cu mult mai putin nocive decat tigarile clasice, vaporizatoarele de la Vaperia nu sunt recomandate minorilor. Aceste dispozitive, folosite in mod regulat, pot conduce la dependenta daca sunt utilizate cu nicotina. Nu trebuie sa uitam ca lichidul folosit poate contine o cantitate mai mare sau mai mica de nicotina.

Mai mult decat atat, tigarile electronice sau cum ii place CEO-ului Vaperia, Nichita Alexis, sa le denumeasca si anume disozitive electronice , trebuie sa fie folosite cu atentie, asa cum specialistii o recomanda. Fiecare astfel de produs vine insotit de un set de instructiuni de folosinta. Lichidul trebuie consumat doar sub forma de vapori, inghitirea acestuia poate conduce chiar la otravire in cazul in care contine nicotina.

Este indicat sa utilizati aceste dispozitive fara sa fiti in proximitatea minorilor si nici sa lasati vaporizatoarele la indemana acestora.

Daca va doriti sa va bucurati in adevaratul sens al cuvantului de o tigara electronica de calitate, apelati la Vaperia.ro. Acest magazin online ofera o gama larga de produse si accesorii pentru vaporizatoare oferite de un personal pregatit si implicat in tot acest fenomen.

Cele mai citite

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă