9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleCoșuri cadou pentru Sărbătorile de iarnă - noua colecția de coșuri gourmet,...

Coșuri cadou pentru Sărbătorile de iarnă – noua colecția de coșuri gourmet, pe gourmetGIFT.ro

Magazinul online gourmetGIFT.ro, pentru segmentul corporate, dar și pentru utilizatorii individuali. Este vorba de coșuri cadou de Crăciun pentru orice buget, dar care conțin selecții de produse rafinate – băuturi alcoolice, cafea, ciocolată, alte dulciuri și produse gourmet de la branduri de top, ce impresionează atât estetic, cât și prin gust, aromă, eleganță.

“Sărbătorile de iarnă sunt foarte aproape și chiar dacă este un an aparte, cu multe limitări, nu este cazul să limităm bucuria generată de cadourile de Crăciun. Am pregătit numeroase variante de coșuri cadou de Crăciun, care pot fi comandate de firme pentru a fi oferite angajaților, partenerilor, colaboratorilor sau chiar clienților VIP. Comenzile de coșuri cadou corporate de Crăciun pot fi livrate chiar direct la destinatari sau la mai multe adrese ale filialelor unei companii, exact în momentele dorite, totul flexibil pentru un management eficient al cadourilor, limitând chiar interacțiunea dintre persoane. Avem numeroase coșuri cadou care pot fi comandate online de oricine, pentru a fi oferite familiei, prietenilor și altor persoane apropiate. De peste 10 ani, ne propunem să fim alegerea nr. 1 în materie de coșuri cadou, oferind produse ce creează experiențe memorabile”, explică Floriana Tiron, owner gourmetGIFT.ro.

Coșuri Cadou de Crăciun care garantează “efectul WOW”

În luna noiembrie, comenzile de coșuri cadou de Crăciun înregistrate online pe gourmetGIFT.ro beneficiază de un discount de 5%, care se adaugă ca un extra beneficiu la prețurile accesibile ale pachetelor propuse în colecția 2020. Pentru a genera în mod garantat “efectul WOW”, reprezentanții furnizorului de coșuri cadou menționează faptul că fiecare astfel de pachet cuprinde produse alese cu grijă, care pe de o parte au un nivel foarte ridicat de calitate (branduri premium, exclusiviste, pentru atmosfera festivă), iar pe de altă parte se potrivesc perfect unul cu altul din toate punctele de vedere (estetic, dar și ca experiență gourmet în sine).

Cele mai apreciate sunt coșurile cadou gourmet ce cuprind produse italiene, dar și produse internaționale de la branduri premium și de lux precum Dom Perignon, Moet, Lindt, Glenlivet, Chivas Regal și multe altele. Sortimentele de cafea Trucillo și Excelsior, importate exclusiv în România de către firma ce deține magazinul online gourmetGIFT.ro și disponibile în toate variantele (cafea boabe, cafea măcinată, capsule de cafea), sunt de asemenea tot mai apreciate de consumatori și prezente în unele variante de coșuri cadou. Coșurile cadou cuprind inclusiv branduri premium în trend, așa cum este Purcari, sortiment de vin din Republica Moldova ce se bucură de vânzări în ascensiune în țara noastră.

În creștere puternică de popularitate în preferințele publicului se află și coșurile cadou tradiționale, cu produse tradiționale românești și decoruri specifice. Iată un astfel de exemplu – coșul cadou Bunătăți și Tradiții Românești, care include: Coniac Brâncoveanu XO 700ml, Vin Merlot Rotenberg Menestrel 750ml, Cozonac cu umplutură de cacao și nucă 600g, Cârnați cu carne de mistreț Silvania 200g, Terină cu carne de cerb și afumătură Silvania 100g, Borcan cu turtă dulce 200g, Sirop diverse sortimente 300ml,Dulceață diverse sortimente Vrâncioaia 230g, Zacuscă diverse sortimente Vrâncioaia 300g, Miere cu nucă Stupina Onea 350g, Miere cu semințe Stupina Onea 250g, Clopoțel ceramică, Ștergar tradițional românesc, Cufăr.

gourmetGIFT.ro prezintă și un exemplu de coș cadou internațional din colecția 2020 de coșuri cadou de Crăciun: Whisky Chivas Regal Extra Gold 700ml, Panettone cu caramel sărat Valentino 1kg, Tabletă de ciocolată Lindt Excellence 100g, Praline de ciocolată Lindt Lindor 100g, Cutie 6 Macaron 60g, Trufe de ciocolată Mathez 100g, Miere Aurum Noble 150g, Biscuiți Don Carlo 100g, Praline de ciocolată Feletti 85g, Cafea măcinată Vergnano 125g, Cremă de ciocolată Feletti 200g, Tavă roșie din fetru.

Indiferent de buget, se pot găsi soluții variate de coșuri cadou pentru orice ocazie. În curând vor fi promovate noile colecții de coșuri cadou de 1-8 martie și cosuri cadou de Paste 2021. În contextul special actual, comerțul electronic atrage tot mai mulți români, iar platformele care și-au câștigat o bună reputație în ultimii ani sunt principalele alegeri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă