9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleCele mai frumoase 5 buchete de flori care contin crini!

Cele mai frumoase 5 buchete de flori care contin crini!

Toate florile sunt frumoase in felul lor. Unele atrag prin mirosul imbatator, altele prin culorile vibrante, unele prin eleganta, altele prin modelul unic al petalelor. De aceea, nici nu este de mirare ca avem gusturi diferite cand vine vorba despre flori. Unora ne plac trandafirii rosii, alte persoane adora florile albe, unele persoane vor flori fara miros. Insa, nu putem sa nu cadem de acord asupra faptului ca exista unele flori care atrag atentia tuturor. Cum ar fi trandafirii, lalelele si crinii.

Daca nu stiati, crinii mai sunt supranumiti si flori regale, deoarece in trecut, doar nobilii aveau aceste flori si le daruiau la ocazii speciale. Ce-i drept si in ziua de astazi crinii sunt flori care se ofera mai rar, atat pentru ca sunt mai scumpi, dar si pentru ca sunt mai pretentiosi. Iar pentru persoanele alergice la polen ori la mirosuri puternice, chiar nu sunt indicati pentru ca au un parfum puternic si sunt plini de polen.

Crinii vin intr-o varietate de culori: albi, roz, rosii si multe altele. Si mai este o varietate de crini, care sunt superbi si chiar merita toata atentia: crinii imperiali. Acestia sunt impresionanti si daca nu i-ati cunoscut pana acum, va garantam ca ar putea foarte usor sa devina florile voastre preferate.

Daca vreti sa va bucurati de aceste flori sau daca vreti sa faceti o surpriza cuiva drag, puteti comanda buchete de flori online de la Maison d’Or, buchete care sa contina crini. Va garantam ca frumusetea buchetelor va impresiona si ca persoana care va primi buchetul se va bucura foarte mult.

Si daca nu stiti ce fel de buchete de flori care contin crini sa alegeti, in continuare o sa va aratam cinci buchete care cu siguranta vor fi pe placul vostru.

Prima recomandare este un Buchet Trandafiri Mov Si Crin Roz. Acest buchet este o combinatie foarte reusita de culori si de texturi ale florilor. Si sa nu mai spunem de parfum. Contine si eucalipt, care va balansa mirosul crinului si al trandafirilor si ii va da o nota aparte.

Un alt Buchet Trandafiri Cu Crin Roz va poate incanta privirea, de data aceasta un buchet cu trandafiri albi. Acesta se potriveste perfect pentru o aniversare sau pentru o zi de nastere. Este un buchet discret, un buchet care iese in evidenta prin naturalete.

Combinatia de alb si verde va fi intotdeauna o combinatie superba cand vine vorba despre buchete de flori. Asa ca un Buchet Crini Si Matthiola “Everlasting Love” este perfect pentru persoanele care adora florile albe. Este un buchet care se potriveste atat primavara, dar si vara.

Daca vreti sa impresionati si sa daruiti un buchet diferit, va recomandam un Buchet Crin Si Protea. Protea este o floare care a cunoscut popularitatea in ultimul timp si care merita toata atentia, pentru ca este superba si diferita.

Iar daca vreti un buchet in culori vibrante, va recomandam un Buchet Hortensie Si Trandafiri. Alaturi de crini, hortensiile si trandafirii se imbina perfect si creeaza un spectacolo de culori care cu siguranta va fi admirat pe deplin.

 

 

Asa cum puteti vedea, crinii pot fi integrati cu succes in diferite buchete, datorita frumusetii lor dar si a mirosului incantator. Trebuie doar sa gasiti buchetul care o sa va incante cel mai mult!

Cele mai citite

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Dan Podaru: După destrămarea coaliției PSD – PNL la nivel de Capitală, trebuie retras și candidatul pentru Primăria Sectorului 1

Destrămarea coaliției PSD – PNL pentru Primăria Capitalei ar trebui să atragă după sine și schimbarea candidatului pentru Primăria Sectorului 1 din partea celor...
Ultima oră
Pe aceeași temă