Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ce trebuie să știi pentru ca dansul mirilor sa fie un moment perfect?

Ziua nunții este poate cea mai specială și deosebită din viața ta și pentru că îți dorești ca totul să fie unic, este recomandat să nu uiți de momentul dansului și să incluzi în buget o sumă de bani pentru cursuri de dans, astfel încât acel moment să fie cu adevărat unic.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.05.2020 - 14:17

Ziua nunții este poate cea mai specială și deosebită din viața ta și pentru că îți dorești ca totul să fie unic, este recomandat să nu uiți de momentul dansului și să incluzi în buget o sumă de bani pentru cursuri de dans, astfel încât acel moment să fie cu adevărat unic.

   Cu siguranță ai foarte multe întrebări legate de acest subiect, dar în cele ce urmează vei primi toate informațiile și detaliile necesare legate de aceste cursuri.

 

Când trebuie să cauți timp liber pentru dans?

   Perioada dinaintea nunții este una destul de aglomerată, foarte multe detalii trebuind puse la punct, astfel încât întreaga zi a nunții să fie perfectă.

  Și, poate că încă de la început te vei gândi că nu ai suficient timp sau ai prea multe pe cap pentru a mai învăța să și dansezi în această perioadă. Nu uita însă, dansul mirilor este un moment cu adevărat special, atât pentru voi, cât și pentru invitați.

   Recomandările coregrafilor specifică faptul că cea mai bună perioadă pentru cursurile de dans este cu aproximativ o lună sau două înaintea evenimentului, căci astfel vei avea suficient timp să înveți toată coregrafia, iar dansul vostru să devină foarte intim și natural și să nu mai duci grijă că vei uita pașii datorită emoțiilor.

   În urma experienței pe care coregrafii au avut-o în sălile de dans cu viitoarele perechi de miri, aceștia au ajuns la concluzia că aproximativ 5 ore vor fi mai mult decât suficiente pentru a învăța dansul mirilor.

Cum alegi melodia și coregrafia potrivite?

   Încă dinainte de a ajunge în sala de dans și de a discuta cu coregrafii, este important să discuți împreună cu perechea ta despre stilul pe care amândoi l-ați prefera și care este lista de melodii sau colaje reprezentative pentru voi.

   Acest lucru este foarte important, căci dansul mirilor înseamnă sincronizare între voi doi, relaxare, bucurie și zâmbet.

   Stilurile de dans potrivite pentru dansul mirilor pot fi diverse, astfel încât poți alege între vals, tango, salsa, bachata sau orice poate fi pe placul vostru, însă trebuie ca dansul să fie personalizat astfel încât să vă simțiți relaxați în momentul în care executați mișcările căci totul trebuie să pară cât mai natural.

   Dacă veți alege o anumită temă pentru nuntă, atunci este recomandat ca și melodia să corespundă tematicii generale.

  Melodia sau colajul pe care îl veți alege pentru dansul mirilor trebuie totuși să îndeplinească anumite criterii, și anume să nu depășească 3 minute, căci altfel invitații se vor plictisi.

 

Care este cel mai bun moment pentru dansul mirilor?

   În general, dansul mirilor are loc la începutul serii, înainte ca toți invitații să se adune pe ringul de dans.

   Totuși, este recomandat ca acest dans să aibă loc după ce este servit aperitivul, din două motive. Primul motiv este acela că în acest fel toți invitații vor reuși să ajungă la petrecere și se vor putea bucura de acest moment alături de voi. Al doilea motiv este acela că și voi, mirii, veți avea nevoie să serviți ceva pentru a recupera energia pierdută întreaga zi.

Comentarii