15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe cadou special i-a oferit Ben Affleck lui Jennifer Lopez, chiar de...

Ce cadou special i-a oferit Ben Affleck lui Jennifer Lopez, chiar de ziua ei!

Special pentru iubita sa, actorul și regizorul, în vârstă de 48 de ani, a ajutat la crearea unei bijuterii aparte, pentru a 52-a aniversare a lui Jennifer Lopez.

El a lucrat cu Foundrae pentru a crea un colier de farmec personalizat cu pandantive sentimentale care dezvăluie detalii despre relația lor.

„Cu piesa personalizată creată de Ben pentru Jennifer, a comunicat în mod clar dragostea lor, dar este, de asemenea, un memento al capacității lor de schimbare și creștere”, a declarat Beth Bugdaycay, director creativ și cofondator al Foundrae, pentru E! News, despre colierul de aur, care prezintă o serie de detalii cu diverse semnificații.

Affleck a selectat mai multe medalioane pentru colierul iubitei sale, inclusiv unul care simbolizează „rezistența”, pe care Bugdaycay îl descrie ca „sălbatic, abundent și neîmblânzit”.

De asemenea, a selectat flori care sunt „hrănite cu pasiune și continuă să înflorească, chiar și în întuneric, împotriva adversității”, dar care nu pot fi separate de spini, reprezentând „riscul pe care ni-l asumăm pentru ceva ce iubim, pentru a trăi viața pe deplin fără rezerve”.

Deși dragostea lui Lopez s-ar putea să nu coste nimic, cadoul de ziua de naștere a avut un preț destul de piperat! Fiecare pandantiv costă aproximativ 3.000 de dolari și Affleck a ales cel puțin trei semnificative.

În timpul călătoriei sale cu iahtul de ziua ei, Jennifer a purtat, de asemenea, un lanț gros și un pandantiv cheie de la Foundrae, pe care Lopez i-a asociat cu un costum de baie Valentino (650 USD) și un kimono din bumbac de mătase (2.300 USD).

În urma aniversării din Saint Tropez, unde Affleck a recreat captura pradă din videoclipul „Jenny From the Block”, perechea a fost văzută chiar în urmă cu o zi pe străzile din Capri, Italia.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...
Ultima oră
Pe aceeași temă